DANAS JE TUŽAN DAN U DOMU ĆERKE POKOJNOG DŽEJA: Oglasila se skrhana Marija i sve DOTUKLA OBJAVOM, BOLNO (FOTO)

Autor:

Zabava

29.05.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ramadanovski dotukla sve objavom o pokojnom ocu Džeju.

DANAS JE TUŽAN DAN U DOMU ĆERKE POKOJNOG DŽEJA: Oglasila se skrhana Marija i sve DOTUKLA OBJAVOM, BOLNO (FOTO)

Foto: printscreen/TVPink

Džej Ramadanovski je preminuo 6.decembra 2020. godine usled zastoja srca, a njegov lik i dalje žive, te se javnost, kao i porodica nikada neće oporaviti od velikog gubitka.

Njegove ćerke se i dalje ne mire sa očevom smrću, a sada se oglasila Marija Ramadanovski sa dirljivom porukom posvećenom ocu započevši je njegovim velikim hitom "Nedelja".

Pevač bi danas napunio 58. godina, nekada je u njegovom domu ovaj dan bio najsrećniji, a sad je najtužniji, a bol za ocem sve veća.

- 29.maj NEDELJA a tebe sa nama nema,tvoj rodjendan! Danas bi moj tajko napunio 58 godina!Mnogo nam nedostaješ svakog trenutka! Znao si da te narod i tvoja publika vole ali volela bih da možeš da vidiš koliko si ustvari bio veliki a nikada to nisi pokazivao uvek si bio skroman! Nema dana sa se ne pevaju tvoje pesme, da se ne spominje tvoje ime,tvoja dobra dela i sve ono što te čini legendom! Ponosna sam što sam tvoja ćerka hvala ti za sve!!! Volim te najviše na svetu!!! - napisala je Marija u objavi posvećenoj pokojnom Džeju.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Darija Mirkovic

29.05.2022 14:28

Mnogo manipulise ova devojka, oce u javnosti da se prikaze bolja nego li sto jeste, nije nju mnogo briga za oca. Sa tim istim ocem nije htela ni da prica, dok je bio ziv...