ZASENILA JE SAŠU POPOVIĆA SA SAMO 8 GODINA KAD JE PUSTILA GLAS: Danas je Milica PRAVA LEPOTICA i niko ne bi verovao da je to ona! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.04.2022

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala Milica je sa samo 8 godina zasenila Sašu Popovića glasom, a danas je prelepa devojka!

ZASENILA JE SAŠU POPOVIĆA SA SAMO 8 GODINA KAD JE PUSTILA GLAS: Danas je Milica PRAVA LEPOTICA i niko ne bi verovao da je to ona! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Malena lepotica Milica Stanišić sa samo osam godina prijavila se na audiciju za “Zvezde Granda” 2014. godine, svojom uzvedbom pesme "Moja zakletvo" pobrala je sve simpatije i dobila gromoglasan aplauz, a Sašu Popovića zasenila!

 Saša Popović odmah prepoznao Miličin vanserijski talenat, pa je odlučio da se Stanišićeva takmiči 2017/2018. godine u “Zvezdicama Granda”rame uz rame sa ostalom talentovanom decom.

Noko tada nije znao da je reč o osmogodišnjoj devojčici, budući da su kandidati nastupali pred video bimom zbog kog žiri nije mogao da ih vidi sve dok ne dobiju svih šest glasova. Zbog svojih godina nije se plasirala u takmičenje, pa je nakon svega okušala sreću u drugom takmičenju.

Danas pohađa uzičku školu, peva, svira klavir i zajedno sa sestrom Majom aktivno ućestvuje u promociji kulture i umetnosti Republike Srpske. Priznaje da joj je škola na prvom mestu i nakon završene srednje planira da upiše i Muzičku akademiju. Trenirala je i karate i u tome je, naravno, bila najbolja.

U međuvremenu je porasla, ali i dalje ima sjajan glas i bavi se pevanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading