SORAJA SE OGLASILA NAKON SKANDALA U MAKEDONIJI: Starleta otkrila gde se sada nalazi i poručila samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.10.2021

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija starleta Soraja Sara Vučelić nakon pisanja medija da je izbačena iz jednog restorana u Makedoniji, sada se oglasila i otkrila gde se nalazi.

Republika

Foto: instagram.com/sorajavucelic

Soraja Vučelić se oglasila

 

Nakon što je odjeknula vest da je starleta Soraja Sara Vučelić izbačena iz restorana u Makedoniji, ona je odlučila da se oglasi i svima zapuši usta. 

Naime, svedoci koji su usnimili ovaj neprijatni događaj sve vreme su dobacivali starleti neumesne kometare, a video je postao viralan na društvenim mrežama. Komentari su se nizali, a Soraja je sada odlučila da progovori i otkrije gde se sada nalazi. 

 

 

Vučelićeva je na Instagram profilu objavila video snimak, na kom se vidi da je u noćnom izlasku i da proslavlja zajedno sa prijateljima. Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste da se Soraja označila da se nalazi u Turskoj, što je poprilično daleko od Makedonije. 

Definitivno da na nju nije uticalo pisanja medija o njenom skandalu u Makedoniji, ona se prepustila noćnom izlasku, a kako je poznata po tome da se ne oglašava mnogo za medije, sasvim je jasno da će i ovaj neprijatni događaj potpuno zaboraviti. 

Republika

Foto: Instagram.com

Soraja Vučelić u provodu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lola

31.10.2021 21:10

Hahaha isfura