SADA JE PONOSNI OTAC, A NEKADA BEOGRADSKI ŠMEKER: Pre Bojane ona je bila VELIKA LJUBAV Mirka Šijana! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2021

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat kao opasni beogradski šarmer, Mirko Šijan je pre ljubavne romanse sa Bojanom Rodić bio u vezi sa atraktivnom Oljom Radoičić, koja ne odoljivo podseća na njegovu sadašnju verenicu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mirkova bivša liči na Bojanu

 

Poznati beogradski šmeker Mirko Šijan, sin pevačica Goce Božinovske je pre dva dana postao ponosni otac naslednika sina Zorana Šijana. 

U ljubavi sa verenicom i izabranicom Bojanom Rodić, Mirko je dobio sina, a o velikom slavlju se i danas priča. Međutim, kada se vratimo malo unazad, Mirko je bio poznat po mnogim ljubavnim aferama, sa atraktivnim i zgodnim devojkama koje su obeležile njegov šmekerski imidž u gradu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oljaradoicic

 

Jedna od njih je i velika njegova ljubav, a u pitanju je atraktivna Olja Radoičić. Bojanu i Olju povezuje mnogo više od ljubavi sa Mirkom. Naime, njih dve su skoro identične, obe su crnokose, a o njihovom sličnom stilu oblačenja svedoče i komentari na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oljaradoicic

 

Olja na svom Instagramu objavljuje fotografije u različitim odevnim kombinacijama, te joj u komentarima često pišu da izgleda prelepo i da i te kako ima stila. Gocin sin Mirko i Olja bili su u višegodišnjoj vezi, a kada je upoznao Bojanu preko Veljka Ražnatović i Bogdane, navodno mu se odmah dopala. Nakon raskida sa Radoičićkom, sin Goce Božinovske je uplovio u romansu sa Ražnatovićevom svastikom sa kojom je dobio sina kome su roditelji dali ime Zoran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading