SIN MARINE TUCAKOVIĆ OTKRIVA! Laća: Još malo, pa će mama pobediti rak!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

20.02.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitmejkerka Marina Tucaković, koja se dugi niz godina bori s opakom bolešću, završila je još jedan ciklus hemioterapija i uspešno se oporavlja.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
Marina Tucaković

Kako saznajemo, ona se već ugojila nekoliko kilograma, što znači da terapija deluje, a uskoro je čeka i kontrola. To je za medije potvrdio njen naslednik Milan Radulović Laća, koji optimistično tvrdi da je njegova majka na korak da pobedi karcinom.

 

- Marina je lav, borac. Bolje je i svi se nadamo i verujemo da će se tako i nastaviti i da će iz cele priče izaći kao pobednik. Posle kontrole u martu znaćemo više informacija. Mama izgleda bolje nego ikada do sada i mnogo se radujem što se stvari odvijaju u pravom smeru - rekao je Laća za magazin Svet.

Ove priče potvrdila je i Marinina kućna prijateljica, koja kaže da se hitmejkerka sada mnogo više kreće i da ima više energije.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marina Tucaković

- Posle jednog ozbiljnog i mučnog perioda, kod Marine se konačno vidi jasan boljitak. Ona je još daleko od potpuno zdrave osobe, ali ovaj pomak je za veliko radovanje. Hemioterapija i ostali lekovi lečili su jedno, a pravili druge probleme, ali, što je najbitnije, borba sa metastazama napreduje. Vraća joj se boja u licu, mnogo svežije izgleda, pokretljivija je dosta u odnosu na prethodni period. Završila je sedmi ciklus hemioterapije, sada miruje, uzima prirodne lekove za jačanje imuniteta, a početkom marta ide na kontrolu da se vidi da li su se i koliko povukle metastaze. Sudeći po njoj verujemo da jesu i nadamo se najboljem - kaže Marinina kućna prijateljica.

Tucakovićeva je nedavno objavila na Instagramu fotografiju na kojoj izgleda sređeno i zadovoljno, pa je svima poručila da se oseća dobro uprkos teškoj borbi koju vodi godinama na putu do izlečenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading