Indi Aradinović nakon komplikacija sa želucem: Krivim sebe što nisam mogla da prestanem da žderem!

Autor: Irena KARIĆ

Zabava

28.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indira Aradinović Indi zabrinula je javnost kada je njena sestra Edita objavila da se ona, nakon što je trebalo da ima rutinsku operaciju želuca, borbi za život. Prvi put nakon komplikovane operacije stala je pred kamere u emisiji "Premijera vikend-specijal", gde je do detalja ispričala kroz šta je prošla.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Indi Aradinović

- Imala sam želju godinama da smanjim želudac, moja drugarica je to uradila u Turskoj. Njoj je to super prošlo, a meni ovde je krenulo sve po zlu. Krivim sebe što nisam mogla da prekinem da jedem, da žderem slatkiše, pa sam otišla na operaciju misleći da ću tako lakše i brže smršati, a na kraju se ispostavilo da sam jedva preživela. Bolje da sam smanjila obroke i trenirala redovno, nego što sam sebi i svojoj porodici ovo priuštila - rekla je Indi, pa objasnila kroz koje je muke prošla i kako je mislila da neće preživeti.

- Posle prve operacije sam imala mučnine i blagu temperaturu i neprihvatanje tečnosti. Povratila bih sve što je uneseno. I onda je doktor koji me je operisao predložio drugu operaciju i onda se odvijao horor. Od same prve operacije desila se povreda pankreasa, upala slezine, koja je morala da se izvadi, i da bi se spasao želudac, bilo je da mora da se uradi bajpas. Ja sam bila u državnoj klinici, prva operacija, druga je bila u privatnoj, a mi smo posle te imali problem. Otpustili su me kao da je sve u redu, a ništa nije bilo u redu, cista pankreasa je curila, ispuštala svoj otrov, sa temperaturom 39 sam završila na Kliničkom.

Otišla sam na operaciju misleći da ću tako brže smršati, a na kraju sam se borila za život. Bolje da sam smanjila obroke i trenirala

Nakon traumatičnog iskustva istakla je da sada živi novi život u svakom smislu i da se kaje zbog svega.

- Kajem se zbog te odluke, ja sam jaka ličnost, dokazala sam sebi više puta da mogu da skidam kilograme, ali u tom momentu ja nisam bila ja i stidim se te svoje nejačine.

Bez majke i sestre ne bih preživela!


Popularna pevačica je otkrila i kako su se njena majka i sestra osećale tokom njene velike borbe, te istakla da bez njih ne bi mogla da se izbori za život:
- Mogu da kažem da su mi majka i sestra bile najveći oslonac, muški su me ispratile, razumele, bile uz mene od jutra do mraka i da nije njih dve, ne znam šta bi bilo, mnogo mi je to značilo. A sve što je Edita napisala, to je tačno, to nije bilo marketing, instinktivno je reagovala, kao što bih i ja za svoju sestru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading