NE POSTOJI GRAD U SRBIJI KOJI JUTROS NIJE BIO U MINUSU: Neki su bili baš ledeni - A evo kada stiže temperaturni preokret!

Autor: D.B.

Vesti

14.01.2024

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova vremenska prognoza donosi ohrabrenje za sve koji se raduju malo toplijem vremenu, ali ipak treba zadržati tople odevne kombinacije zbog niskih temperatura u jutarnjim časovima.

NE POSTOJI GRAD U SRBIJI KOJI JUTROS NIJE BIO U MINUSU: Neki su bili baš ledeni - A evo kada stiže temperaturni preokret!

Foto: pixabay.com

Republički hidrometeorološki zavod saopštio je da nas očekuje hladno jutro sa umerenim mrazem, ali tokom dana će biti oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije vreme.

Duvaće slab i umeren južni vetar, dok će na istoku zemlje zapadni vetar doneti blago osveženje.


Temperature

Jutarnje temperature se očekuju od minus devet do minus tri stepena, dok će najviše dnevne temperature biti u rasponu od tri do devet stepeni. U glavnom gradu, Beogradu, takođe će biti hladno jutro, ali tokom dana se očekuje pretežno oblačno vreme sa sunčanim intervalima i blagim porastom temperature. Jutarnje temperature biće od minus pet do minus tri stepena, dok se najviša dnevna temperatura očekuje oko tri stepena.

Ova vremenska prognoza donosi ohrabrenje za sve koji se raduju malo toplijem vremenu, ali ipak treba zadržati tople odevne kombinacije zbog niskih temperatura u jutarnjim časovima. Duži boravak na otvorenom zahtevaće dodatnu opreznost kako bi se izbegle eventualne neprijatnosti usled hladnoće.

Utisak o vremenskoj situaciji

S obzirom na najavljene meteorološke prilike, možemo se nadati prijatnom danu sa sunčanim intervalima i blagim porastom temperature. Ovo je dobra prilika da uživamo u šetnji i boravku na otvorenom, ali treba imati na umu da hladno jutro zahteva dodatnu pažnju prilikom planiranja aktivnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading