OVAJ VELIKI PETAK HLADNIJE NEGO JUČE! Biće kiše i poljuskova sa grmljavinom, a OVDE i snega!

Autor:

Vesti

14.04.2023

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najviša dnevna temperatura od 12 na severozapadu do 19 stepeni na jugoistoku Srbije

OVAJ VELIKI PETAK HLADNIJE NEGO JUČE! Biće kiše i poljuskova sa grmljavinom, a OVDE i snega!

Foto: Pixabay

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti promenljivo i malo hladnije s kišom i pljuskovima sa grmljavinom, na visokim planinama i sa snegom.

Padavine se pre podne očekuju u svim krajevima, dok će posle podne, uz sunčane intervale, biti lokalnog karaktera. Ujutro košava, a tokom dana vetar u skretanju na jugozapadni, u Vojvodini slabog do umerenog intenziteta, u ostalim krajevima povremeno jak.

Najniža temperatura od 6 do 12 stepeni Celzijusa, najviša od 12 na severozapadu do 19 stepeni na jugoistoku Srbije.

U Beogradu danas promenljivo i malo hladnije s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Padavine se ujutro i pre podne očekuju u svim delovima grada, dok će posle podne, uz sunčane intervale, biti lokalnog karaktera. Košava će ujutro oslabiti, a tokom dana će duvati slab i umeren južni i jugozapadni vetar, samo u zoni pljuska pojačan. Najniža temperatura oko 12, najviša oko 14 stepeni Celzijusa.

Sutra u Srbiji promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i uz ređu pojavu kratkotrajne kiše ili lokalnog pljuska. Od nedelje do četvrtka nestabilno sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom, na visokim planinama i sa snegom.

Nakon toga se očekuje stabilizacija vremena. Maksimalna temperatura u većini mesta od 16 do 19 stepeni Celzijusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading