UHVATILI SMO BRANIMIRA NESTOROVIĆA U USKRŠNJOJ KUPOVINI! Na meniju za praznik obavezno i OVO! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

03.05.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćinski!

UHVATILI SMO BRANIMIRA NESTOROVIĆA U USKRŠNJOJ KUPOVINI! Na meniju za praznik obavezno i OVO! (FOTO, VIDEO)

Foto: Republika.rs

Poslanik Branimir Nestorović iz Pokreta "Mi-snaga naroda" izabrao je Veliki petak da obavi kupovinu za predstojeći najveći hrišćanski prazik Vaskrs.

 

 

Ekipa Republike spazila ih je poznatom supermarketu kako bira namirnice za uskršnju trpezu, a posebno nam je za oko zapalo da je neko vreme proveo ispred odeljka sa alkoholom, gde je birao vino.

Podsećanja radi, Republika je i ranije pisala o poznatom pulmologu koji se od skoro otisnuo i u političke vode, koji u rodnom Obrenovcu, gde smo ga i danas zatekli, važi za običnog čoveka iz naroda.

Radnici kafane koja se nalazi nedaleko od doma ovog lekara, u kojoj Nestorović često uživa, tada su nam rekli da je on rado viđen gost, ali da ne pričaju uopšte o politici sa njim.

- On je prosto jedan "narodni" čovek - rekli su ljudi koji uz čašicu omiljene rakije "proture" koju reč sa Nestorom.

Neki od komentara sugrađana pulmologa bili su i:

- Znamo ga kao vrlo inteligentnog coveka, vrlo pametnog i poštenog. Često dolazi u kafanu, ali ne pričamo puno o politici, ta nas sfera ne zanima. Mi smo uz njega. Odličan je kao gost, kulturan i fin čovek zaista, sve pohvale.

Njegove komšije kažu da retko dolazi u poslednje vreme,  a da kada dođe obično vozi bicikl.

- Vidimo ga kada "proleti" biciklom, kada odlazi po hleb u Maksi. Kaze da ne ide više sa ženom po hleb, jer jednom prilikom kada je bio sa njom ostao je od 9 do 14h u radnji - priča komšinica kroz smeh.

- Kada prođe svi stanu da ga ispitaju oko zdravlja, čovek prosto ne može da živi od ljudi, ali hoće svma da pomogne.On je odličan doktor, znamo to - rekao je komšija poznatog pulmologa. 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading