TEŽAK SKANDAL NA ČUKARICI: Đilasovci napali aktivistkinje SNS

Autor: Tanjug

Vesti

26.02.2020

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je da su danas tokom popodneva napadnute, fizički i verbalno, dve aktivistkinje tokom obavljanja redovnih stranačkih aktivnosti na opštini Čukarica.

RepublikaFoto: Tanjug/Gradski odbor SNS
Foto: Ilustracija

U saopštenju se navodi da je pristalica Dragana Đilasa, koji je tokom napada ponavljao da će „slikati i pokazati sve Đilasu“, odgurnuo aktivistkinje, oteo im mobilne telefone i uz psovke nastavio da vređa dve žene.

- Sramno je ovakvo ponašanje Đilasovaca, koji nastavljaju sa širenjem mržnje i terora nad političkim neistomišljenicima - naveli su beogradski naprednjaci.


Poručili su Draganu Đilasu i svim njegovim saborcima i sledbenicima, da ih neće zastrašiti ovakvim huliganskim i primitivnim ponašanjem i da se ne plaše nasilnika koje predvode Đilas, Jeremić i Boško Obradović.

- Svi mi iz Srpske napredne stranke, predvođeni Aleksandrom Vučićem, nastavićemo da se borimo za normalnu, pristojnu i modernu Srbiju, u kojoj se ovakvi varvarski ispadi neće tolerisati - navedeno je u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Vesna

26.02.2020 19:51

Još jedan divljački napad bolesnog Đilasa ! Hoće li pravosudni organi da odreaguju i da ga stave iza rešetaka, ili još uvek malo povređenih, izvređanih i pretučenih od strane ovog huligana ?"

Deni

26.02.2020 19:52

Sramota!!! Jel ti ljudi imaju imalo ljutskosti u sebiii?!!

Eki

26.02.2020 19:55

Divljastvo se nastavlja i mora se zaustaviti

milan306

26.02.2020 20:00

Kukavice i vandali,napadati žene tako.Sramota i za svaku osudu.