"ZNAM JA ČIJU ONI KRIVICU TRAŽE! Vučić o odnosu zapada prema Banjskoj! ĆERKI JEDNO, A SNAJI SE PRIGOVARA!

Autor:

Vesti

21.02.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema problema! Udarajte tamo gde treba da udarate! Ne zato što ja volim to što su ovi naši momci uradilii… K’o da nisam jedanput video da se neko vraćao… Doduše, nikada nije bilo bilo kakvog nasilja ili bilo čega, jer su ih proterivali sa njihovih ognjišta, šta da urade.. Pa šta da radite, rekao je Vučić

"ZNAM JA ČIJU ONI KRIVICU TRAŽE! Vučić o odnosu zapada prema Banjskoj! ĆERKI JEDNO, A SNAJI SE PRIGOVARA!

Foto: Printscreen/Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sinoć gostujući na RTS-u pričao i o Kosovu i naglasio da je pred šestoricom moćnih zapadnih lidera svojevremeno kazao da će ispuniti sve iz evropskog sporazuma, ali što nije protivno Ustavu Srbije.

- Ne možemo da ispunimo ono što je suprotno Ustavu Srbije, a to su tri stvari – teritorijalni integritet, članstvo Kosova u Ujedinjenim Nacijama i članstvo u agencijama UN. Srbija krenula da deo tog sporazuma ispunjava, ali Priština nije ništa. Ni iz tog, niti iz bilo kog drugog papira. I nikada neće - rekao je on.

O Aljbinu Kurtiju je rekao da je lažov.

- Priča gluposti! Laže kao i obično! 

Sa Šarlom Mišelom je juče razgovarao celih 40 minuta, čak i o Banjskoj, i ocenjuje ga kao veoma pametnog zapadnog političara.

- Ja kažem, ja sam kriv, kako god hoćete! Da se ja sad objašnjavam šta je sve bilo u novembru i decembru… Šta je bilo posle toga?! Jednostavno ne vredi! Da li sam srećan zbog toga?! Ne, nisam! Milion puta sam molio… Da li bih bio na njihovoj strani ili na strani onih koji su posle toga izvršili hladnokrvno ubistvo tih ljudi?! Uvek ću biti na strani Srba za koje mislim da su bili progonjeni kao zveri! I nema tu neke velike filozofije! Je l’ sam vam ja za to kriv?! Ja sam kriv!“

Na opasku novinara da zapad zapravo ne traži Vučićevu krivicu, Vučić kaže: „Ne! Ja sam kriv, znam!“

- Ne, ja sam kriv i znam čiju krivicu traže - rekao je Vučić i srž zahteva sa Zapada o Banjskoj protumačio sa poslovicom: "Ćerku kara, snaji prigovara!“

- Nema problema! Udarajte tamo gde treba da udarate! Ne zato što ja volim to što su ovi naši momci uradilii… K’o da nisam jedanput video da se neko vraćao… Doduše, nikada nije bilo bilo kakvog nasilja ili bilo čega, jer su ih proterivali sa njihovih ognjišta, šta da urade.. Pa šta da radite…

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Aca

21.02.2024 09:37

Opoziciji je za sve kriv Vučić,ali narod je se idlucio za njega i to se treba poštovati.

Anastasija

21.02.2024 09:46

Svaka čast predsedniče na hrabrosti i odlučnosti u zaštiti Ustava Srbije i teritorijalnog integriteta! Vaša posvećenost mirnom rešenju i istrajnost su primer kako se brani nacionalni interes.

Božidarka

21.02.2024 09:47

Predsednik Vučić pokazuje liderstvo i odgovornost prema srpskom narodu, ne odstupajući od principa i Ustava Srbije. To zaslužuje poštovanje i podršku.

Bisenija

21.02.2024 09:48

Vaša jasna poruka o nepristrasnosti prema izvršiocima hladnokrvnog ubistva pokazuje integritet i pravdu. Nastavite da štitite prava srpskog naroda i borite se za pravedno rešenje.