RASPAD ĐILASOVE KOALICIJE! Dobrica Veselinović najavio samostalnu kandidaturu za gradonačelnika Beograda!

Autor:

Vesti

15.02.2024

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stranački sajt Zeleno-levog fronta, kom Veselinović pripada, objavio naslov u kome se sugeriše da će upravo on biti naredni gradonačelnik Beograda, što je otvorilo mnoštvo pitanja i kontroverzi.

RASPAD ĐILASOVE KOALICIJE! Dobrica Veselinović najavio samostalnu kandidaturu za gradonačelnika Beograda!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Dobrica Veselinović, član Zeleno-levog fronta i prvi na Đilasovoj izbornoj listi za Grad Beograd, izazvao je pažnju javnosti nakon što je primio u stranačke prostorije gradonačelnika Budimpešte. Ova poseta izazvala je spekulacije i postavlja se pitanje - kakve veze ima Veselinović sa gradonačelnikom Budimpešte i kakvu ulogu može imati u političkom životu Beograda?

 

 


Veselinović je nedavno bio predmet interesovanja i zbog naslova objavljenog na stranačkom sajtu Zeleno-levog fronta, u kome se sugeriše da bi upravo on mogao biti naredni gradonačelnik Beograda. Ovo je izazvalo dodatnu konfuziju, s obzirom na to da on nije bio kandidat za gradonačelnika na decembarskim izborima, već je tu ulogu imao Vladimir Obradović.

Postavlja se pitanje kako Veselinović može da postane gradonačelnik kad nije ni bio kandidat za tu funkciju na prethodnim izborima. Takođe, u slučaju ponavljanja izbora, kako može biti siguran da će baš on biti izabran za kandidata, a ne opet Vladimir Obradović?

Ovo otvara niz pitanja o političkim taktikama i iza kulisa događaja u Beogradu, posebno u vezi sa Zeleno-levom fronom i njihovim planovima za budućnost grada.

Podsećamo,Dobrica Veselinović je na nedavnom protestu u bloku 63, organizovan od strane predstavnika liste Nasiljem protiv Srbije,  izazvao je kontroverze svojim tvrdnjama o navodnoj gradnji objekta na zelenoj površini.

Gradski urbanista Marko Stojčić detaljno je demantovao njegov tvrdnje, objašnjavajući da je reč o privatnoj parceli koja nije u vlasništvu grada. Ovo nije prvi put da su Veselinović i njegovi saradnici optuženi za širenje lažnih informacija kako bi podstakli građane na proteste.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Ana

15.02.2024 16:30

Opametili se i oni, neće više sa gubitnikom da budu u koaliciji.

Jovan

15.02.2024 16:37

Nema od njih ništa, očigledna stvar!

Jovan

15.02.2024 16:38

Ðilasovci su se odavno raspali, jer svako gleda samo sebe!

Jovan

15.02.2024 16:39

Od početka je svima bilo jasno da će se raspasti jer nisu složni