"AKO NE SANJATE VELIKE SNOVE, NEĆETE MOĆI NIKAKVE NI DA OSTVARITE" Vučić se oglasio na Instagramu, ima moćnu poruku za narod Srbije

Autor:

Vesti

20.01.2024

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambiciozan plan za budućnost Srbije

"AKO NE SANJATE VELIKE SNOVE, NEĆETE MOĆI NIKAKVE NI DA OSTVARITE" Vučić se oglasio na Instagramu, ima moćnu poruku za narod Srbije

Foto: Printscreen/Pink


Danas je predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, predstavio program "Skok u budućnost - Srbija EXPO 2027" koji obuhvata period od 2024. do 2027. godine. Ovaj ambiciozan plan je predstavljen putem predsednikovog Instagram profila, gde je naglasio da je program rađen sa entuzijazmom i ljubavlju, te da predstavlja sveobuhvatan plan za naredne četiri godine. Vučić je istakao da je suština ovog programa postizanje uspešne Srbije kroz jedan veliki skok u budućnost.

- Pred građane Srbije smo izašli sa sveobuhvatnim i ambicioznim planom koji je rađen sa mnogo entuzijazma, ljubavi i energije. Sve što smo postigli dosad je ništa u poređenju sa onim što planiramo da učinimo u naredne četiri godine. Ovaj program se odnosi na sve ljude u Srbiji i u njemu moraju svi podjednako da učestvuju. Suština svih projekata je uspešna Srbija i skok u budućnost.


- Ako ne sanjate velike snove, nećete moći nikakve ni da ostvarite.

 

 


Stavljena naglasak na učešće svih građana

Ovaj program naglašava važnost učešća svih građana Srbije. Vučić je istakao da je program namenjen svim ljudima u zemlji i da je neophodno da svi podjednako doprinesu ostvarenju zacrtanih ciljeva. Ovo naglašava inkluzivni pristup i želju da se celokupno stanovništvo uključi u ostvarivanje planiranih projekata.

Pokretanje projekta "Srbija EXPO 2027"

Jedan od ključnih delova programa je pokretanje projekta "Srbija EXPO 2027". Ovaj događaj će pružiti Srbiji priliku da se predstavi globalnoj javnosti kroz prizmu inovacija, tehnologije i kulture. Predsednik je naglasio da je ovo izuzetna prilika za zemlju da pokaže svoj potencijal i postigne značajan napredak.

Podrška razvoju inovacija i tehnologije

Vučić je istakao da je program usmeren ka podršci razvoju inovacija i tehnologije u Srbiji. Ovo ukazuje na nameru da se unapredi tehnološki sektor i podstakne inovativnost, čime bi se dodatno osnažila ekonomija zemlje.

Uticaj programa na budućnost Srbije

Program "Skok u budućnost - Srbija EXPO 2027" ima za cilj da značajno utiče na budućnost Srbije. Kroz ovaj program, planira se ostvarenje velikih projekata koji će doprineti daljem razvoju zemlje i unapređenju života građana.

U zaključku, program koji je danas predstavljen od strane predsednika Vučića predstavlja značajan korak ka ostvarenju ambicioznih ciljeva u narednom periodu, te će vreme pokazati u kojoj meri će program "Skok u budućnost - Srbija EXPO 2027" doprineti razvoju i napretku Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (38)

Loading
Sandra

20.01.2024 19:37

Budućnost pripada onima koji veruju u lepotu svojih snova.

Bb

20.01.2024 19:41

Ko hoće taj može, a to će predsednik Vučić i dokazati

sasa

20.01.2024 19:41

Fenomenalno! Program "Skok u budućnost - Srbija EXPO 2027" predstavlja vizionarski plan za dalji razvoj naše zemlje.

rasa

20.01.2024 19:42

Impresionirajuće je videti entuzijazam i ljubav uloženu u ovaj program. Verujemo da će to doneti pozitivne promene za sve nas.