Đilasovi nasilnici opet tuku žene

Autor: 24sedam

Vesti

06.12.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubrzo posle napada, intervenisali su pripadnici Policijske stanice Zvezdara.

Đilasovi nasilnici opet tuku žene

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Predstavnici i pristalice Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" još jednom su pokazali da im je ime liste samo maska kako bi obmanuli građane pred predstojeće izbore i da se ispod te maske krije pravo lice kome bolje pristaje naziv Nasilje protiv Srbije.

Da je to tako dokazuje i još jedan u nizu napada na aktivistkinje Srpske napredne stranke, a koji je izveden upravo od strane Đilasovih nasilnika.

Naime, u nedelju na Zvezdari u Đevđelisjkoj 13 jedan od Đilasovih jurišnika, Marjan V, nasrnuo je na aktivistkinju SNS i time još jednom pokazao da sledbenici Dragana Đilasa po pravilu napadaju samo žene i slabije od sebe.

Ubrzo posle napada, intervenisali su pripadnici Policijske stanice Zvezdara.

Kako saznaje 24sedam, postoji i video-snimak kompletnog događaja na kome se vidi kako Đilasov nasilnik nanosi povrede aktivistkinji SNS.

Prema saznanjima, napadač je od ranije poznat policiji i osuđivan je za slične prekršaje koji se tiču nasilničkog ponašanja.

Dakle, osuđivani nasilnik sada je uz Dragana Đilasa i njegovu listu, a kako i ne bi kada je i sam Đilas poznat po nasilju nad ženama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Mare

06.12.2023 22:11

Izgleda da je u toj navodnoj koaliciji protiv nasilja ipak uslov da budete sto veci siledzija nad zenama. Mislim po ugledu na Djilasa jer njega je bivsa zena prijavila za nasilje. I zamislite te iste koji vam prodaju pricu da su protiv nasilja. Strasno.

Mika

06.12.2023 22:56

Od njih se ne moze nista drugo ni ocekivati.

Bilja

06.12.2023 23:08

Ja lepo kažem, u Srbija protiv nasilja, sve sami nasilnici.

Јacko

06.12.2023 23:10

Па на мушке не смеју да дигну руку,јер су кукавице,а жене нон стоп нападају и туку.