LAŽNI EKOLOZI KAO PRAVE KABADAHIJE, UPALI U METROPOL! Ćutinim poltronima fali malo osnovne kulture - DIVLJACI BEZ PREMCA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.11.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važno je podsetiti i da su građani Gornjih Nedeljica pružili ubedljivu podršku Vučiću na prethodnim izborima, gde je osvojio 57,52 odsto glasova.

LAŽNI EKOLOZI KAO PRAVE KABADAHIJE, UPALI U METROPOL! Ćutinim poltronima fali malo osnovne kulture - DIVLJACI BEZ PREMCA! (VIDEO)

Foto: Twitter/N1

Danas su predstavnici Saveza ekoloških organizacija iz cele Srbije, posvećenih očuvanju životne sredine, upali u prostorije hotela Metropol kako bi prekinuli prezentaciju.

Demonstranti, tj lažni ekolozi, su se suprotstavili projektu Rio Tinto i izražavali svoj protest uzvikujući "Rio Tinto, marš iz Srbije, marš iz Srbije!"

Ovaj događaj jasno pokazuje nezadovoljstvo aktivista prema projektu Rio Tinto.

 

 

Podsetimo, lažni ekolozi iz ''Ekološkog ustanka'' Aleksandra Jovanovića Ćute, inače podržani od strane opoziciono nastrojenih medija, išli su za Gornje Nedeljice, gde je počelo rušenje objekata koje je kupila kompanija Rio Tinto, pozvavši na "odbranu ognjišta", a sve u cilju da se izokrene istina i napadne predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Međutim, narod je prozreo njihov plan.

Na društvenoj mreži X, jedan korisnik postavio je sasvim logično pitanje koje je raskrinkalo licemerje i laži "ekologa".

- Ne kapiram to. Kuće su vlasinici prodali zar ne? Kako sada novim vlasnicima neko može da brani da rade sa njima šta hoće. Nevezano za rudnik / ne rudnik - napisao je on.

Važno je podsetiti i da su građani Gornjih Nedeljica pružili ubedljivu podršku Vučiću na prethodnim izborima, gde je osvojio 57,52 odsto glasova.

Predsednik je više puta isticao da je odluka o prekidu saradnje sa kompanijom Rio Tinto bila pogrešna i da bi Jadar bio najrazvijeniji kraj Srbije i objasnio da su u sve umešale prste strane službe.

- Mi smo sebi sa litijumom napravili ogromnu štetu, tačnije strane službe. Bilo je tu sukoba stranih sila, ali ne smem da govorim dalje. Postojale su određene službe koje su uložile novac da se rast Srbije uspori i zaustavi. Rast Srbije sa litijumom bi bio mnogo veći, da bismo mnogo štrčali - rekao je nedavno Vučić.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (77)

Loading
Milenko

07.11.2023 10:58

Divljaci bez premca. Ćuta je to dokazao i u Skupštini.

Filip

07.11.2023 10:59

Oni i kultura ne mogu da se spoje ni pod razno. Nebo i zemlja.

Šalajko

07.11.2023 12:25

@Filip - Ćuti je izgleda jedina želja bila da se domogne skupštinske kafane,

Milena

07.11.2023 11:04

Radi akohol,radi Cuta,sve u sesnaest! Jos da je znao bar neke osnovne smernice da da svojim poltronima bili bi srecni!