OPTUŽUJU SRPSKU LISTU DA ĆUTI NA NASILJE, DOK KURTIJA NIKO NE SPOMINJE! Ovo su dvostruki aršini o kojima je govorio Vučić pred UN

Autor:

Vesti

25.09.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački ambasador prozvao je Srpsku listu da se nije oglasila povodom nasilja kod Banjske, dok s druge strane na teror koji sprovodi Aljbin Kurti niko ne reaguje

OPTUŽUJU SRPSKU LISTU DA ĆUTI NA NASILJE, DOK KURTIJA NIKO NE SPOMINJE! Ovo su dvostruki aršini o kojima je govorio Vučić pred UN

Foto: Tanjug/AP

Nemački ambasador na tzv. Kosovu Jorn Rode pozvao je Srpsku listu da se oglasi povodom jučerašnjih sukoba u Banjskoj i time pokazao kako funkcionišu dvostruki standardi, o čemu je predsednik Srbije ASleksandar Vučić nedavno govorio u obraćanju na Generalnoj skupštini UN u Njujorku.

- Dok je ceo svet uključujući SPC šokiran i osuđuje jučerašnje događaje: Pitam se da li će i Srpska lista prekinuti ćutanje i pridružiti nam se u našem jasnom stavu protiv ovog ubilačkog napada na kosovsku policiju? - napisao je Rode na platformi X.

Republika

Foto: Printscreen

 

 

U noći između subote i nedelje, oko 2.46 grupa Srba postavila je dva kamiona kao barikade u Banjskoj. Zatim dolazi kosovska policija da to ukloni, nakon čega dolazi do sukoba i tada je nastradao policajac, a drugi je ranjen.

U jutarnjim časovima u nedelju, prelazi Jarinje i Brnjak su zatvoreni dok pucnjava i okršaj i dalje traju, dok su oko 10 časova Albanci saopštili da su četiri srpska grada zone terorističke operacije.

U obračunu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradali su I. M. i B M. iz Leposavića, kao i S. N. iz Zvečana.

Trojica ubijenih su lokalni Srbi sa severa Kosova i Metohije, iako se medijska mašinerija Aljbina Kurtija i njegovih zapadnih mentora na sve moguće načine trudila da poveže zvanični Beograd sa nedeljnim krvoprolićem, a koje je direktna posledica terora koji naš narod proživljava mesecima unazad.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Jovana

25.09.2023 13:52

Kurti vrsi teror i niko ne odgovara za to.

Tijana

25.09.2023 14:00

Pa da na Kurtijev napad i ubijanje trojice Srba se niko ne oglasava i opet je Srbija za nesto kriva pa ovo je licemerno da nema dalje.

Nina

25.09.2023 14:11

Kurtijevo ponasanje niko ne primecuje,ne kaznjava, a vidi se da njegovom teroru nema kraja

Nebojša

25.09.2023 14:16

Pitaj prvo KFOR zašto je pustio naoružane Albance sa dugim cevima da upadnu na sever i pucaju po Srbima.