KAKO JE VUČIĆEV GOVOR POTRESAO SVETSKE SILE! Pokrenuo nekoliko "vrućih tema" pa im pomenuo DVOSTRUKE ARŠINE (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.09.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je istinu pred celim svetom juče na 78. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

KAKO JE VUČIĆEV GOVOR POTRESAO SVETSKE SILE! Pokrenuo nekoliko "vrućih tema" pa im pomenuo DVOSTRUKE ARŠINE (VIDEO)

Foto: media.un.org

Dvostruki aršini, (ne)poštovanje teritorijalnog integriteta, okretanje glave na nasilje nad Srbima koji žive na KiM, Povelja UN...nekoliko vrućih tema pokrenuo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju na Generalnoj skupštini UN u Njujorku.

Govorio je o dvostrukim aršinima, kako pricipi važe onda kada to odgovara velikim silama, kao i da su baš te velike sile pogazile međunarodno pravo kada su odlučile da bombarduju našu zemlju i da priznaju jednostranu nezavisnot tzv. Kosova.

Vučićev govor protresao je najjače sile sveta, dok istovremeno lideri nekih zemalja iz okruženja ne smeju ni da se usude da pomisle, a kamo li da izgovore ono što je šef srpske države.

 

 

Predsednik Srbije je stao pred njih i u oči im rekao istinu.

Svi oni koji su počinili agresiju protiv Srbije danas govore o teritorijalnom integritetu Ukrajine, kao da mi nismo podržali integritet Ukrajine. Mi naša načela i principe ne menjamo, bez obzira na vekovno prijateljstvo sa Ruskom federacijom. Ali kad pitate njih za to što su uradili mojoj zemlji, oni nam poručuju da se ne vraćamo u prošlost. Znate, načela se ne menjaju u odnosu na jedne ili druge, već na sve, a ako se to ne čini - onda to više nisu načela! - poručio je srpski predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (37)

Loading
Nebojša

22.09.2023 10:13

Kad je čovek častan on mora da kaže istinu

Rade

22.09.2023 10:16

Nećemo da stanemo sa našeg puta razvoja i daljeg napredka

Marko

22.09.2023 10:17

Vučić ima je rekao čistu istinu bez dlake na jeziku.

Jasmina

22.09.2023 10:26

Poenta je da se ceo svet zapita za koja prava i pravdu se zalaže.