ALBANSKI TERORISTI NAORUŽANI UPALI I U POŠTU U BANJSKOJ! "Kurtijev teror nastavlja sa zastrašivanjem svega srpskog na KiM"

Autor:

Vesti

25.09.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošta je prinudno obustavila rad, zbog blokade od strane naoružanih lica dugim cevima a o razmerama štete znaće se naknadno

ALBANSKI TERORISTI NAORUŽANI UPALI I U POŠTU U BANJSKOJ! "Kurtijev teror nastavlja sa zastrašivanjem svega srpskog na KiM"

Foto: Tanjug/AP

U toku noći između 24. i 25. septembra, došlo je do upada lbanskih terorista u objekat pošte u Banjskoj!

Kako se navodi u saopštenju JP "Pošte Srbije" pričinjena je velika materijalna šteta, oštećena je imovina i ukradena oprema.

- Albanski teroristi ovim vandalskim činom, ne samo da su doveli do toga da će privremeno biti obustavljeno pružanje poštanskih usluga Banjskoj, nego su – inspirisani neodgovornom i opasnom politikom Aljbina Kurtija svesno i namerno nastavili sa zastrašivanjem i uništavanjem svega što je srpsko na Kosovu i Metohiji - kao i otežavanjem nesmetanog kretanja, rada i svakodnevnog života svih onih koji se protive nerazumnoj politici privremenih organa vlasti u Prištini - navodi se u saopštenju.

S obzirom da JP "Pošta Srbije" trenutno nije u mogućnosti, zbog blokade od strane naoružanih lica dugim cevima, da tačno utvrdi razmere pričinjene štete, javnost će biti naknadno obaveštena o tome kada će poslovnica pošte u Banjskoj otpočeti sa radom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Podsetimo, u noći između subote i nedelje, oko 2.46 grupa Srba postavila je dva kamiona kao barikade u Banjskoj. Zatim dolazi kosovska policija da to ukloni, nakon čega dolazi do sukoba i tada je nastradao policajac, a drugi je ranjen.

U jutarnjim časovima u nedelju, prelazi Jarinje i Brnjak su zatvoreni dok pucnjava i okršaj i dalje traju, dok su oko 10 časova Albanci saopštili da su četiri srpska grada zone terorističke operacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (27)

Loading
Srđa

25.09.2023 11:55

Kurti ne haje za žrtve i nastavlja sa terorom.

Tijana

25.09.2023 11:57

Kurtijev teror ne jenjava.

Jana

25.09.2023 11:59

Kurti kako Srbija krene da se bori za Srbe na KiM pojacano, da se zali celom svetu. Tako Kurti krene da dodatno maltretira nas narod . Pogotovo u drugim zemlja se vijore Kosovski transparenti kojima se provociraju Srbi.

Jovana

25.09.2023 11:59

Prikaz sile, Kurti ne ostavlja na miru nista srpsko na KiM.