DIVLJANJE OPOZICIJE U 60 SEKUNDI: Ovako zamišljaju "borbu protiv nasilja" (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.09.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su članovi Vlade ušli u salu, gde je trebalo da se održi sednica, opzicionari su skočili sa svojih mesta, približili se delu rezervisanom za ministre, počeli da duvaju u pištaljke i prave haos.

DIVLJANJE OPOZICIJE U 60 SEKUNDI: Ovako zamišljaju "borbu protiv nasilja" (VIDEO)

Foto: RTS

Zviždanje na čestitku pobedi košarkaške reprezentacije Srbije, na priču poslanika o teško bolesnom detetu, divljanje, uništavanje skupštinskog iventara, onemogućavanje sednice na kojoj je trebalo da se raspravlja o povećanju penzija i pomoć deci...tako se opozicija, čini se, bori protiv nasilja.

Samo što je predsednik Skupštine Vladimir Orlić danas tražio izjašnjavanje poslanika o hitnoj sednici, poslanici dela opozicije izašli su iz svojih klupa uz viku, zviždanje iz pištaljki i transparente, te doslovno opkolili premijerku Anu Brnabić i ministre njene vlade, koji predstavljaju predlog rebalansa budžeta kojim se predviđaju dve najvažnije stavke - povećanje penzija i isplata jednokratne novčane pomoći majkama i samohranim očevima dece do 16 godina.

Bukvalno su opkolili ministre, zbog čega je zid između njih i ministara moralo da napravi obezbeđenje.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku, a da li je to "borba protiv nasilja" u koje se mesecima unazad predstavnici opozicije zaklinju, procenite sami.

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (38)

Loading
Boki

05.09.2023 18:16

Teska sramota i niko nije lud da glasa za takve ikada

Bubi

05.09.2023 18:17

Opozicija je do juče organizovala navodne proteste protiv nasilja a danas u skupštini promoviše nasilje i bahatost, sramota!

Bojana

05.09.2023 18:17

Ako je ovo u redu i normalno onda ja nemam reci, a tolerisati ovako nesto nikako ne

Boki

05.09.2023 18:18

Ko sme protiv drzave i zakona?