OPOZICIJO, MOŽE LI BEDNIJE: Poslanik priča o svom bolesnom detetu, Dragana Rakić mu zviždi!

Autor:

Vesti

05.09.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u Skupštini Srbije na dnevnom redu rebalans budžeta, a opozicija je, čim su došli članovi kabineta Ane Brnabić u salu, počela da pravi haos

OPOZICIJO, MOŽE LI BEDNIJE: Poslanik priča o svom bolesnom detetu, Dragana Rakić mu zviždi!

Foto: RTS

Opozicionari su ustali sa svojih mesta, duvaju sve vreme u pištaljke, drže transparente, a pošto su se previše prbližili mestu rezervisanom za ministre, obezbeđenje je napravilo živi zid između njih . 

Foto: RTS

Opozicija je sprečavala da se govori o izdvajanjima za teško bolesnu decu

Međutim, možda najstrašnija scena dogodila se kada je narodni poslanik Jarhja Fehretović uzeo reč i počeo da priča o važnosti izdvajanja za bolesnu decu, uz reči da i sam ima bolesno dete, a Dragana Rakić, poslanica DS, stala je ispred njega i počela da duva u pištaljku i širi transparent- smena rukovodstva RTS.

Foto: RTS

Predstavnici opozicije su pravili haos na zasedanju

Ubrzo su joj se pridužili i drugi poslanici DS, kao i Nebojša Zelenović. Dakle, čovek govori o bolesnom detetu, o novcu namenjenom za lečenje sve bolesne dece u Srbiji, a opozicionari na to vrište i viču!

Foto: RTS

Poslanika Fehretovica ometaju da govori

Situaciju je u više navrata pokušao da smiri Vladimir Orlić, predsednik Skupštine, koji je opozicionarima poručio da treba da ih bude stid ponašanja. 

- Ovo je bruka i sramota, da vide penzioneri Srđana Milivojevića da im ne da povećanje penzija. Da vide majke, kako ne da da dobiju novac za decu, i Radomir lazović i Miki Aleksić.... Za sve to vreme Marinika Tepić udara u klupe i uništava imovinu. Ali to je vaše lice, vaša bruka i sramta. Vi biste Skupštinu da pretvorite u buvlju pijacu. Doneli zvono, klepetušu. Da čuju penzioneri, oni su protiv povećanja penzija. I ovi ekolozi, čujem da ćete danas opet da se delite ponovo. Da šutira klupu Marinika Tepić. I vi Lazoviću, jel ste ponosni što ne date penzionerima da dobiju povećanje penzija. Hrabri ste samo kad treba da urlate - kazao je Orlić.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Saša

05.09.2023 12:30

To nije ni vreme ni mesto za takve teme.

Tijana

05.09.2023 12:36

Bruka i sramota opozicije pa ovo treba isterati dozivotno iz parlamenta.

Marina

05.09.2023 12:42

Sramota je da opozicija radi protiv interesa svih građana koji su zaslužili povećanja plata i penzija.

Ana

05.09.2023 15:52

Svojim bestijalnim ponašanjem, opozicija je samo pokazala da joj nije stalo do lečenja bolesne dece, za koju je država izdvojila novac.