DEMOLIRALI SKUPŠTINSKU KLUPU: Posledice sramnog divljanja opozicije (FOTO)

Autor:

Vesti

05.09.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravili opšti haos.

DEMOLIRALI SKUPŠTINSKU KLUPU: Posledice sramnog divljanja opozicije (FOTO)

Foto: Republika

Opozicija koja je danas bojkotovala rad Skupštine i nije dozvoljavala da se usvoji predlog Zakona o rebalansu budžeta za 2023. godinu.

Poslanici dela opozicije održali su, pola sata pred početak sednice, konferenciju za medije u holu parlamenta na kojoj su rekli da će blokirati rad današnje sednice Skupštine dok im se ne ispune zahtevi - održavanje vanrednih parlamentarnih i izbora u Beogradu.

Nakon što su završili sa svojim izlaganjem na sednici, poslanici opozicije su pre samog obraćanja premijerke Ane Brnabić i drugih poslanika uneli transparetne, a zatim krenuli da zvižde i viču čime su ometali rad parlamenta.

Njih je predsednik Narodne Skupštine Vladimir Orlić više puta upozoravao da ne uznemiravaju ostale poslanike i da se ponašaju pristojno.

Tom prilikom Marinika Tepić i Ksenija Milojević su šutirale i uništavale imovinu Narodne skupštine.

Republika

Foto: Republika

Uništen skupštinski inventar

- Evo dragi građani da vidite sve koji su protiv toga da se povećaju plate i penzije i da se ne pomogne majkama. To je vaša bruka i sramota što biste Skupštinu da pretvorite u buvlju pijacu. Svi vi što duvate u pištaljku, hoćete da sprečite majke da dobiju novac za njihovu decu. Gledali ste Kurtija 2015. uzor vam je svaka vam čast. Jel ste ponosni što ne date penzionerima povećanje. Sram da vas bude, jel se tako ponaša narodni poslanik, ko ste vi da zabranite rad narodne skupštine. Vi Marinika što šutirate to ili čime već radite, uništavate imovinu, a vi Milivojeviću, kakvo je to ponašanje. Lazoviću objasnite majkama što nećete da date majkama pare za njihovu decu ili hoćete samo da izigravate Kurtija - rekao je Orlić.

- Ksenija Marković vi izgleda po ugledu na Mariniku, šutirate nameštaj, hoćete da uništite imovinu. Sve majke vide da ne samo da nećete da im date novac, već im i uništavate imovinu. Da vas je stid i sramota pred narodom koji vas gleda. Ako ste znali da ćete da se ponašate kao huligani zašto ste se onda prijavljivali za reč. Napadate poslanika dok govori o lečenju dece. Manojloviću jel klepećete i dalje i puštate muziku, dok ostali šutiraju nameštaj - kaže Orlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Ilija

05.09.2023 17:04

Opozicija je ljubomorna, prevazišli svaku meru sa bezobraznim postupcima.

Nada

05.09.2023 17:06

Opozicija je nasu zemlju unistila i krivo im je kada vide kako sada napreduje.

Kaja

05.09.2023 17:07

Opozicija je prevazisla svaku meru,samo gleda sebe i radi gluposti!

Vera

05.09.2023 17:08

Samo znaju da lome i da ruše. Nisu sposobni ni za šta pozitivno.