SRAMNO PONAŠANJE MARINIKE, UNIŠTAVA IMOVINU: "Skupštinu bi da pretvori u buvlju pijacu" (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.09.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanredno zasedanje Skupštine Srbije je u toku, a ono što je danas njeno glavno obeležje, je nažalost haos koji pravi deo opozicije blokirajući njen rad.

SRAMNO PONAŠANJE MARINIKE, UNIŠTAVA IMOVINU: "Skupštinu bi da pretvori u buvlju pijacu" (VIDEO)

Foto: RTS printscreen

- To je vaša bruka i sramota što biste Skupštinu da pretvorite u buvlju pijacu. Svi vi što duvate u pištaljku, hoćete da sprečite majke da dobiju novac za njihovu decu. Gledali ste Kurtija 2015. uzor vam je svaka vam čast. Jel ste ponosni što ne date penzionerima povećanje? Sram da vas bude, jel se tako ponaša narodni poslanik, ko ste vi da zabranite rad narodne skupštine - poručio je Vladimir Orlić, predsednik Narodne skupštine na današnjoj sednici.

Posebno se obratio i Mariniki Tepiš koja uništava imovinu.

- Vi Marinika što šutirate to ili čime već radite, uništavate imovinu, a vi Milivojeviću, kakvo je to ponašanje. Lazoviću objasnite majkama što nećete da date majkama pare za njihovu decu ili hoćete samo da izigracatae Kurtija - istakao je vidno zaprepašten Orlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Tijana

05.09.2023 12:49

Opozicija će još više na ovaj način probuditi gorčinu u narodu. Prave cikrus i unistavaju imovinu u Skupstini i nadaju se glasovima na izborima, ma kako da ne. Njima nije mesto ovde.

mile

05.09.2023 13:06

Sram vas bilo brukate dom Narodne skupštine, ološi jedni, pogledajte ovu Mariniku Tepić da li se tako ponaša jedna žena kakvu sliku šalje svim ženama i deci u Srbiji

Mina

05.09.2023 16:24

Sramota sta cini opozicija da li je ovo normalno ponasanje za skuspstinu i ozbiljne teme.

Ena

05.09.2023 18:08

Opoziciju narod ne zanima, već samo kako da dođu na vlast i za to su spremni da urade bilo šta.