BLOKIRALI GAZELU, LJUDE OSTAVILI NA SUNCU, A ONI SE SKLONILI U HLAD! Novi protest, novo maltretiranje građana (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.08.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Saveza ekoloških organizacija Srbije (SEOS) blokirali su Gazelu danas u 14 časova, a najavljeno je da će ovaj protest trajati do 22 časa.

BLOKIRALI GAZELU, LJUDE OSTAVILI NA SUNCU, A ONI SE SKLONILI U HLAD! Novi protest, novo maltretiranje građana (VIDEO)

Foto: republika

Njima je vruće, pa su se sklonili u hladovinu, iako su blokirali saobraćaj i na taj način ljude ostavili praktično zarobljene da se "kuvaju" u svojim automobilima na suncu, čekajući da se putevi oslobode!

Da li je potrebno išta reći o licemerju onih, koji navodno uvek vode računa o drugima i ljudskim pravima, brinu o životnoj sredini, a za to vreme, jedino na šta misle, sudeći prema ovom snimku jeste to kako da izbegnu toplotni udar, iako su istom izložili ljude zarobljene u automobilima na putu koji zahvaljujući upravo nekolicini iz SEOS-a nije prohodan. 

Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS), tj. nekolicina pripadnika ovog saveza blokirali su u 14 časova most Gazela sa zahtevom da se razmatra narodna inicijativa kojom bi se van snage stavio Zakon o planiranju i izgradnji, najavivši da će ovaj današnji protest trajati do 22 sata.

Ono što je posebno interesantno jeste da su shvatili da je ipak velika vrućina, pa su sa sve transparentima sklonište potražili ispod nadvožnjaka u hladovini, što njihov bezobrazluk čini još većim.

Većina njih se nalazi ispod nadvožnjaka, u hladu, a istima su se pridružili i Aleksandar Jovanović zvani Ćuta, narodni poslanik i lider "Ekološkog ustanka", Tatjana Manojlović, potpredsednica Demokratske stranke i lider Demokratske stranke Zoran Lutovac.

Krivični zakon u članu 290 jasno kaže da ko postavljanjem prepreka na saobraćajnicama tako ugrozi javni saobraćaj tako da time dovede u opasnost život ili telo ljudi ili imovinu većeg obima, kazniće se zatvorom do tri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (58)

Loading
Marija

26.08.2023 14:54

Opozicija je spremna na sve, zaista su njihova dela jako sramna!

Boba

26.08.2023 14:55

Skandalozno. Po ovoj vrucini gradjani moraju da cekaju, a olosi iz opozicije sede u kladu. Pa neka vidi narod da misle samo na sebe.

Boba

26.08.2023 14:56

Izivljavanje nad gradjanima, blokiranjem auto puta samo pokazuju svoj bezobrazluk i ocaj, jer vide da gube tlo i padaju sve nize.

Milan

26.08.2023 14:56

Ovo je pokazatelj opozicionih lidera, kako bi se brinuli za svoju drzavu i svoje gradjane koje ovakvim delovanjem maltretiraju