OVO MALO ŠTO SMO DANAS URADILI POKAZATELJ JE NAŠE LJUBAVI PREMA VAMA! Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu: Evo šta je poručio Srbima izbeglim iz BiH i Republike Srpske (FOTO)

Autor:

Vesti

23.08.2023

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je poručio izbeglim licima da ih Srbija nikada nije zaboravila.

OVO MALO ŠTO SMO DANAS URADILI POKAZATELJ JE NAŠE LJUBAVI PREMA VAMA! Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu: Evo šta je poručio Srbima izbeglim iz BiH i Republike Srpske (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas ceremoniji svečanog uručenja ključeva novoizgrađenih stanova za izbegla lica iz Bosne i Hercegovine i Republike Srpske u Beogradu.

- Dragi stanari, vi koji danas dobijate ključeve svojih domova, veliko vam hvala što ste se ovde okupili. Ovi stanovi omogućiće vam da živite svoje živote gledajući unapred, okrenuti sigurnoj i srećnoj budućnosti.

Svi oni čije je poreklo zapadno od Drine i Dunava, znaju koliko im Srbija znači, čak i kada se Srbija nije ponašala potpuno fer prema našem narodu. Ovo malo što smo danas uspeli da uradimo, uz podršku naših evropskih prijatelja, pokazatelj je naše ljubavi prema vama, kao i toga da vas nikada nismo zaboravili.

 

 

Beskrajno hvala šefu delegacije EU u Srbiji @giaufret, Evropskoj komisiji i državama donatorima na izdvojenom novcu. Učinili ste mnogo za ovih 250 porodica - napisao je predsednik na svom Instagram nalogu uz fotografije sa događaja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (41)

Loading
Ena

23.08.2023 11:46

Vučić svakodnevno dokazuje da država brine o onima koji su najugroženiji.

Maja

23.08.2023 12:07

Prelep gest naše vlade i zaista je lepo videti ove ljude kojima je ponovo vraćen osmeh na lice.

Lidija

23.08.2023 12:07

Novi stanovi, nova sreca, lepo je videti ovoliko srecne porodice.

Vesna

23.08.2023 12:08

Do 2028. godine će svima biti rešeno stambeno pitanje ovo je za svaku pohvalu.