BEZREZERVNA PODRŠKA VUČIĆU! Vujović: Bolje je da idemo u opoziciju, a spremni da poginemo za slobodnu Srbiju, nego da vlada ološ iz opozicije

Autor:

Vesti

04.06.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodaje da je Vučić konstantna meta napada.

BEZREZERVNA PODRŠKA VUČIĆU! Vujović: Bolje je da idemo u opoziciju, a spremni da poginemo za slobodnu Srbiju, nego da vlada ološ iz opozicije

Foto: Ministarstvo zaštite životne sredine

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović pružila je bezrezervnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi za očuvanje Srbije.

- Bezrezervna podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je zbog svoje istrajnosti u borbi za stabilnu i uspešnu Srbiju, konstantna meta napada. Bolje je da idemo u opoziciju a spremni da poginemo za slobodnu Srbiju,nego da vlada ološ iz opozicije sa ološem iz vlasti - izjavila je Vujović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
dja

04.06.2023 19:52

Upotpunosti se slazem sa ministarkom za zastitu zivotne sredine Irenom Vujović.

Saruman

04.06.2023 22:21

Ološima iz opozicije ništa ne dopustiti bez izbora.Izvolite gospodo na izbore ,pa da se prebrojimo.

Vanja

04.06.2023 22:32

Narod prepoznaje borbu predenika Vučića za bolju i jaču Srbiju!

Zex

04.06.2023 22:45

Nesposobna i licemerna opozicija zna da nema nikakve šanse na izborima pa zato i pokušavaju na silu da dođu na vlast .Ali mogu o tome samo da maštaju .