NEKA OVAJ DAN OSNAŽI NAŠU VERU I ODLUČNOST: Čestitka ministra za brigu o selu Milana Krkobabića povodom pravoslavnog Vaskrsa 2023. godine!

Autor:

Vesti

16.04.2023

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravoslavnim vernicima želim da nastave misiju jačanja porodice, preporoda sela i očuvanja Republike Srbije, naveo je Milan Krkobabić.

NEKA OVAJ DAN OSNAŽI NAŠU VERU I ODLUČNOST: Čestitka ministra za brigu o selu Milana Krkobabića povodom pravoslavnog Vaskrsa 2023. godine!

Foto: Vlada Srbije

Milan Krkobabić

Ministar za brigu o selu i predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda Milan Krkobabić povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, uputio je čestitku  Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju, sveštenstvu i svim vernicima koji Vaskrs slave po julijanskom kalendaru. 

- Neka dan Hristovog Vaskrsenja, kao simbol smislenog čovekovog bitisanja i ne usahle nade osnaži našu veru i odlučnost u dostojanstvenom suočavanju sa ozbiljnim izazovima savremenog sveta. 

Pravoslavnim vernicima koji žive i rade u selima Srbije želim da budu složni i udruženi, uz poštovanje nacionalnih verskih i političkih različitosti i da u miru i sa međusobnim razumevanjem nastave misiju jačanja porodice, preporoda sela i očuvanja Republike Srbije.

Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese!.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading