Vesić: Vest da je prvi autobus posle 55 godina prošao je planinom Radan dokaz je uspešne politike (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

11.11.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući jutros na televiziji Prva, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, rekao je vest da je juče nakon 55 godina prošao prvi autobus planinom Radan više od obične vesti.

Vesić: Vest da je prvi autobus posle 55 godina prošao je planinom Radan dokaz je uspešne politike (VIDEO)

Foto: Topličke vesti/Privatna arhiva

- Ova vest ma koliko nekome izledala mala dokaz je uspešne politike predsednika Vučića da svako mesto u Srbiji ima put, vodu i kanalizaciju i da niko ne bude zapostavljen - rekao je ministar Vesić.

Vesić je naveo da je 1967. godine ukinuta autobuska linija od Leskovca do Prolom banje i da je bilo potrebno 55 godina da prođe prvi autobus. 

- Ovaj put je od izuzetnog značaja jer se preko planine Radan povezuje pet opština na jugu Srbije kao i Prolom banja, Kuršumlijska banja, Đavolja Varoš, Caričin grad što je inače veliki turistički potencijal. Predsednik Vučić je još u aprilu prošle godine obećao da će ti putevi biti gotovi, neki su završeni a neki se još uvek obnavljaju - rekao je Vesić. 

Republika

Foto: MT Vlada Srbije

 

Vesić dodaje da je sve ovo posledica snažne politike Srbije koju vodi predsednik Vučić.

- Želja predsednika Vučića jeste da se poveže svako mesto u Srbiji, svaki grad, da putovanja budu kraća, da ljudi ostaju u svojim mestima i da mogu da žive od svog rada i da ne postoji ni jedno mesto do kojeg ne može da se dodje. Upravo zbog toga je infrastruktura važna deo svake zemlje i nastavljamo da ulažemo u istu - zaključio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading