"ILIJA, SINE SA NEBA, SAČUVAJ ŽIVOT OVE DEVOJČICE"! Potresne reči majke ubijenog Ilije na Banovom brdu: Znam kako je...

Autor:

Vesti

27.03.2024

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mala Danka je nestala juče.

"ILIJA, SINE SA NEBA, SAČUVAJ ŽIVOT OVE DEVOJČICE"! Potresne reči majke ubijenog Ilije na Banovom brdu: Znam kako je...

Foto: Društvene mreže

Cela Srbija traži dvogodišnju Danku ilić koja je juče u 13.45 sati nestala u naselju Banjsko polje kod Bora. Potraga ulazi u 21. sat, a informacija o devojčici nema.

Meštani su odmah pritekli u pomoć kako bi se devojčica našla.

Mnoge poznate ličnosti oglasile su se povodom nestanka devojčice, a potragu je komentarisao i Igor Jurić.

Međutim, potresna poruka stigla je i od Marije J., koja je prošle godine u junu izgubila sina Iliju, kada je njen bivši suprug ubio prvo dete, a potom izvršio samoubistvo na Banovom brdu.

- Znam ja kako je njoj kad ne znaš gde ti je dete. Ilija, sine sa neba, sačuvaj život ove devojčice.

Foto: Društvene mreže

Objava majke

Podsećamo, policijski službenik D. J. (42) izvršio je stravičan porodični zločin u iznajmljenoj kući na Banovom brdu, kada je iz još uvek nepoznatih razloga ubio svog devetogodišnjeg sina Iliju, a potom presudio sebi. Kako se sumnja, otac je ubistvo i samoubistvo počinio u trenutku nervnog rastrojstva, nakon što je napisao oproštajno pismo.

Srbija traži Danku!

Danka ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 85 centimetara i u trenutku nestanka je nosila ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. U potrazi su angažovani policija, vatrogasci i građani, pri čemu ih otežavaju nepristupačan teren i kiša koja i dalje pada.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji je stigao u utorak kasno uveče u naselje Banjsko polje u Boru, rekao je jutros da dobrovoljci koji žele da se uključe u potragu to mogu da učine u koordinaciji sa policijom. Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je za Tanjug rekao da je više od 350 ljudi učestvovalo u potrazi, istakavši težak teren prigradskog naselja.

Spasilac Gorske službe spasavanja (GSS) Danijel Aleksić je izjavio da su u potragu uključeni helikopteri, a da dronovi sa termovizijom pretražuju teren. Nakon toga će u potragu krenuti i spasilački tim, pretražujući svaki sektor koji do sada nije pretražen. GSS deluje u koordinaciji sa pripadnicima MUP-a, stavljajući na raspolaganje sve svoje resurse, uključujući dronove, pse tragače i ljudstvo, kako bi se pretražio što širi prostor.

 BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading