VOZAČ KAMIONA OPASNOST NA PUTU! Bez točka vozi putem Vršac - Pančevo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

01.02.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobičan prizor na putu Vršac - Pančevo

VOZAČ KAMIONA OPASNOST NA PUTU! Bez točka vozi putem Vršac - Pančevo! (VIDEO)

Foto: printskrin


Večeras je na putu Vršac - Pančevo zabeležen neobičan prizor koji je izazvao pažnju javnosti.

Naime, na Instagram stranici 192 osvanuo je video-snimak na kojem se vidi kamion koji je ostao bez zadnjeg levog točka i nastavio je vožnju samo na felni. Jedan od komentara koji je pratio ovaj snimak glasio je: "Pa nema gde da stane čovek, mora voziti do prvog proširenja."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Reakcije javnosti

Ovaj događaj izazvao je različite reakcije među ljudima koji su videli snimak. Mnogi su izrazili zaprepašćenje i brigu za bezbednost vozača i ostalih učesnika u saobraćaju, dok su drugi komentarisali hrabrost vozača da nastavi vožnju uprkos problemu sa vozilom.

Vozačeva odluka

Pretpostavlja se da je vozač odlučio da nastavi vožnju jer na tom delu puta nema zaustavne trake, te će se najverovatnije odvesti do prvog mesta gde može da stane i sanira problem. Ova odluka izazvala je podeljena mišljenja, ali je svakako pokrenula diskusiju o odgovornosti u saobraćaju i odlukama koje vozači donose u vanrednim situacijama.

Bezbednost u saobraćaju

Ovaj događaj podseća nas na važnost redovnog održavanja vozila i pridržavanja saobraćajnih propisa. Bezbednost u saobraćaju treba da bude prioritet svakog učesnika u saobraćaju, a vozači su pozvani da preduzmu sve neophodne mere kako bi osigurali ispravnost svog vozila pre nego što krenu na put.

U zaključku, incident poput ovog nas podseća da je bezbednost u saobraćaju od suštinskog značaja. Nadamo se da je vozač bezbedno stigao do mesta gde je mogao sanirati problem sa vozilom, te da će ovaj događaj poslužiti kao podsetnik svim vozačima da budu pažljivi i odgovorni u saobraćaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading