HULIGANI KOD VUKOVOG SPOMENIKA! Sigurnosne kamere žabeležile SRAMAN ČIN u Beogradu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

17.10.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su neki podržavali gazdu lokala u njegovoj odluci, postoje i oni koji su pitali zašto čekati s prijavom policiji.

HULIGANI KOD VUKOVOG SPOMENIKA! Sigurnosne kamere žabeležile SRAMAN ČIN u Beogradu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram 192_rs

Sigurnosne kamere na jednom kafiću u blizini Vukovog spomenika u Beogradu zabeležile su trenutak kada je grupa mladića prošla pored lokala, a jedan od njih je uzeo stolicu i nastavio svojim putem. Ovaj događaj je izazvao kontroverzu i različite reakcije na društvenim mrežama.

Gazda ovog kafića je na društvenoj mreži uputio poruku "Mangupi" i dao im rok do sutra u 12.00 da se pojave u lokalu pre nego što će biti prijavljeni policiji. Ova poruka je izazvala brojne komentare među korisnicima društvenih mreža.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Dok su neki podržavali gazdu lokala u njegovoj odluci, postoje i oni koji su pitali zašto čekati s prijavom policiji. Takođe, bilo je i onih koji su smatrali da uzimanje jedne stolice ne predstavlja značajnu "štetu".

Rasprava među korisnicima društvenih mreža brzo se rasplamsala, pri čemu su se pojavili različiti argumenti. Jedan korisnik je postavio pitanje zašto gazda ne bi odmah prijavio policiji, dok je drugi istakao važnost poštovanja privatne svojine. Neki su komentirali kako bi reakcija bila drugačija da se radi o njihovoj stolici, a drugi su se šalili na račun situacije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading