HOROR SRPSKIH PORODICA U GRČKOJ U povratku za Srbiju napravili su pauzu i doživeli ŠOK. Auto im je nestao sa svim stvarima!

Autor:

Vesti

08.07.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za manje od 24 časa čak dve porodice iz Srbije prijavile da su im automobili ukradeni u Grčkoj

HOROR SRPSKIH PORODICA U GRČKOJ U povratku za Srbiju napravili su pauzu i doživeli ŠOK. Auto im je nestao sa svim stvarima!

Foto: Printscreen

Letovanje im se pretvorilo u košmar! Za manje od 24 časa čak dve porodice iz Srbije ostale su bez automobila u Grčkoj! Jednoj je auto ukraden sa sve stvarima kada su na povratku u Srbiju napravili pauzu u Solunu, drugoj prvog jutra nakon što su doputovali!

-Želim da podelim i upozorim, a istovremeno i pomoć zatražim. U utorak sam se sa porodicom, suprug i deca vraćali za Srbiju i na parkingu Jumbo prodavnice u Solunu zadržali u kupovini. Tada su nam ukrali auto sa sve stvarima unutra. Auto je bio marke KIA SPORTAGE Kragujevačka registracija. Prijavljeno je policiji, ali još uvek nista. Bilo kakva informacija nam je od koristi - navodi se u poruci koju je podelila Jelena na Fejsbuk grupi "Grčka info".

Ona je objavila i sliku automobila u nadi da će ga neko primetiti. 

Sudeći po komentarima koji su se nizali ispod objave, ova prodavnica nema ni kamere ni čuvara, pa nije ni čudo što tu lopovi ordiniraju.

"Ovo je uradila organizovana grupa, znali su da nema tu kamera, obezbeđenja itd itd.", navodi se u jednoj poruci dok se jedna žena nadovezala: "Prošle godine smo stali u Jumbo kod Cosmosa. Živa nisam bila dok nismo izašli da vidim da auto nije olupan i koferi pokradeni. Stvarno,nit čuvara, nit kamere".

"Čuo sam priče za taj Jumbo jos maja kada sam odlazio. Primetio sam da nijedna kola koja su bila parkirana nisu bila prazna, uvek jedan čovek unutra, to mi bilo čudno na trenutak, a sad i znam zašto", glasio je još jedan komentar.

U potrazi za automobilom uključili su se i Grci. Slika je podeljena na Fejsbuku uz komentar da je policija pronašla neke stvari bačene na livadi, a da su neke verovatno zadržali. 

Foto: Printscreen

 

"Policija je obaveštena, ali do sada nema rezultata", piše u objavi.

Uveče stigli, ujutru ga nije bilo 

Juče ujutru još jedan automobil iz Srbije je ukraden, ovog puta u Pefkohoriju.
-Dobar dan svima. Mojim prijateljima je ukraden auto u Grčkoj ispred kuće u Pefkohoriju. Uveče stigli, ujutru ga nije bilo. Prijavili policiji niko još nije izasao. Bela Toyota Rav 4 novija KŠ tablice, ako neko vidi ili primeti bio bih mu zahvalan da javi ovde. Hvala unapred - napisao je Filip u grupi "Grčka info".

Mnogi Srbi koji letuju u Grčkoj bili su besni zbog ove suituacije.

"Šta je ovo bre?Sad su prešli na ceo auto. Dosad je bilo obijanje samo. Hoće li policija reagovati, pojačati bezbednost, kontrolu alooo!", glasio je jedan komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading