BEOGRAD SPAVA! Na ulicama prestonice ne da nema gužvi, nego nema žive duše!

Autor:

Vesti

01.01.2024

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog jutra na ulicama prestonice veoma malo vozila.

BEOGRAD SPAVA! Na ulicama prestonice ne da nema gužvi, nego nema žive duše!

Foto: naxi kamere/printscreen

Na ulicama Beograda jutros ne da nema gužvi, nego se na najfrekventnijim saobraćajnicama može videti mali broj vozila.

Autokomanda, Pančevački most kao i centar grada su gotovo pusti, a nešto više vozila, mada daleko manje od uobičajenog, može se videti na mostu Gazela.

Kako je u ostatku Srbije i na granicama

Prema informacijama Uprave granične policije Srbije, na putničkim i teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Granični prelaz Bajmok – Bačalmaš radiće u vremenu 07-24 časa, svakog vikenda (petak, subota i nedelja), do 14. januara. Granični prelaz Rastina – Bačsentđerđ radiće u vremenu 07-24 časa, od 05. do 07. januara. Granični prelaz Bački Vinogradi – Ašothalom radiće u vremenu 07-22 časa, svakog vikenda (petak, subota i nedelja), do 16. januara. Granični prelaz Horgoš-2 radiće do 31. januara od 00-24 časa.

Na auto-putu E-75, na deonici od tunela Manajle do petlje Vladičin Han, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na 50 do 100 metara, a na auto-putu E-761, na deonici Pojate - Koševi, magla smanjuje vidljivost na 100 metara. Na auto-putu E-75, petlja Vladičin Han - petlja Bujanovac Jug, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na 50 m, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije". Zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi je na sledećim putnim pravcima: II A-210 Jošanička Banja - Kopaonik II A-199 Novi Pazar - Deževa - Šaronje - Odvraćenica II A-210 Kopaonik - Rudnica i II A-211 Kopaonik - Jaram.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading