POJAČAN SAOBRAĆAJ, ALI ZASTOJA NEMA! Bez saobraćajnog kolapsa u Beogradu!

Autor:

Vesti

25.12.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gužve su gotovo na svim saobraćajnicama, pojačan je saobraćaj, a najviše vozila je na Gazeli, Pančevačkom mostu i Plavom mostu.

POJAČAN SAOBRAĆAJ, ALI ZASTOJA NEMA! Bez saobraćajnog kolapsa u Beogradu!

Foto: naxi/printscreen

Jutro u Beogradu obeležile su gužve, ali zastoja za sada nema.

Gužve su gotovo na svim saobraćajnicama, pojačan je saobraćaj, a najviše vozila je na Gazeli, Pančevačkom mostu i Plavom mostu.

Kakvo je stanje u ostatku Srbije?

Auto-moto savez Srbije (AMSS) saopštio je danas da je saobraćaj pojačan na svim važnijim putnim pravcima kao i na grnaičnim prelazima, kao i da je vožnja usporena na deonicama na kojima su započeti radovi.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične Policije od 17.15, putnička vozila na ulazu u zemlju čekaju sat vremena na prelazu Horgoš 2, a na prelazu Sremska Rača zadržavanje je 30 minuta i na ulazu i na izlazu. Na preševu putnički automobili i autobusi na izlazak iz zemlje čekaju 25 minuta.

Na putnim pravcima III prioriteta održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetara na teritoriji Ivanjice, Novog Pazara i Vranja, pa se preporučuje oprezna vožnja, saopštilo je jutros JP "Putevi Srbije". Na autoputu I A reda broj 1, na deonici petlja Grdelica - petlja Vranje, ima magle i vidljivost je smanjena na 50 metara. Na autoputu I A reda broj 4, na deonici petlja Bela Palanka - petlja Pirot Istok, ima magle i vidljivost je smanjena na 150 metara. Zbog najavljenih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima postoji mogućnost pojave mestimične poledice, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina i klisura, kao i na putnim objektima. Zabrana za šlepere i kamione sa prikolicom na snazi je na sledećim putnim pravcima: II A-210 Jošanička Banja - Kopaonik II A-199 Novi Pazar - Deževa - Šaronje - Odvraćenica II A-210 Kopaonik - Rudnica II A-211 Kopaonik - Jaram II A-198 Raška - Kuti - Odvraćenica JP "Putevi Srbije" savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading