OVO NEMA NIGDE! Nesvakidašnja scena u centru Beograda: Pogledajte na koji način je vozač sakrio tablice od policije (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

24.12.2021

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korona dala ideju

OVO NEMA NIGDE! Nesvakidašnja scena u centru Beograda: Pogledajte na koji način je vozač sakrio tablice od policije (FOTO)

Foto: Republika

Mnogi vozači u Beogradu smislili su način da izbegnu kamere i tako ne dobiju kazne.

Kako bi zaklonili svoj registarski broj, vozači su stavljali razne predmete, ali ovoga puta se čini da je inspiracija bila korona.

Naime, jedan vozač u Beogradu je postavio masku na svoj "Mercedes".

Republika

Foto: Republika

 

 

Prema Zakonu o bezbednosti u saobraćaju kazna za vlasnika vozila "ukoliko nema propisane registarske tablice, ukoliko tablice, odnosno registraciona nalepnica nisu postavljene na propisan način ili su nečitljive” iznosi od 50.000 do 600.000 dinara za pravno lice odnosno 10.000 dinara za fizičko lice.

Zbog Zakona, razmislite da li se isplati da na ovaj način postupate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Djak

24.12.2021 17:39

Naravno posto je kazna 80 evrica, a bilo bi mnogo efikasnije oduzimanje vozila i prodaja na licitaciji i pare usmeriti u bolnice i skole. Jednostavno. I onda to niko ne bi uradio.