Vaterpolisti kreću po evropski poker!

Autor:

Sport

16.07.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrto zlato na Evropskom prvenstvu u nizu od danas jure vaterpolisti Srbije. Prva prepreka "delfinima" na turniru u Barseloni biće Rumunija (20.30, RTS2), protivnik koji bi trebalo da bude lak zalogaj. Zatim slede dueli protiv Rusije u sredu i Slovačke u petak, kada bi objektivno moglo da se obezbedi prvo mesto u grupi D i direktan plasman u četvrtfinale.

RepublikaFoto: Starsport
Spremni na novo zlato

Koliko su motivisani da kompletiraju poker titula u nizu, nakon slavlja u Ajndhovenu, Budimpešti i pre dve godine u Beogradu, najbolje je objasnio debitant na velikoj sceni Viktor Rašović.

- Samo da počne turnir. Radili smo dobro, spremni smo za prvenstvo i nadamo se da ćemo daleko dogurati - rekao je Rašović, dok je selektor Dejan Savić samo konstatovao da se sve odvija po predviđenom planu.

Međutim, činjenica da ih u grupi čekaju tri već unapred upisane pobede ne bi smela da zavara. Forma mora postepeno da se podiže i tempira za period kad počinju četvrtfinala. Tada će nam potencijalni rival biti bolji iz duela drugoplasiranog grupe A i trećeplasiranog iz grupe C. Ni to ne bi trebalo da bude veći problem ako favoriti u tim grupama Mađarska i Crna Gora ispune očekivanja, pa i one prođu direktno među osam najboljih.

grupa D

ponedeljak

Rusija - Slovačka 12.30

Srbija - Rumunija 20.30

sreda

Rumunija - Slovačka 14.00

Rusija - Srbija 18.30

petak

Srbija - Slovačka 11.00

Rusija - Rumunija 17.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading