Predsednik Barse oduševljen Srbinom: PEŠIĆEV POVRATAK JE BIO PUN POGODAK!

Autor:

Sport

10.05.2018

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik sportskog društva Barselona Đozep Marija Bertomeu izjavio je da je napravljen najbolji mogući potez za košarkašku sekciju povratkom našeg Svetislava Pešića na klupu katalonskog kluba.

Pešić odradio dobar posao u drugom delu sezone

- Oduvek sam veliki fan Pešića i njegov povratak u klub je pun pogodak - rekao je Bartomeu za katalonski radio "RAC".

Pešić je na klupi katalonskog kluba nasledio Sita Alonsa, koji je posle nekoliko meseci dobio otkaz zbog loših partija tima.

Kakav je pozitivan uticaj Pešić imao na igrače Barselone, pokazuje i činjenica da je nakon jedva nešto više od nedelju dana u klubu osvojio i trofej Kupa Kralja.

- Kada je Pešić došao u klub znali smo da je ambiciozan i harizmatačan. On je tu harizmu preneo navijačima i igračima. Odmah je osvojio 'Kup Kralja', a niko nas nije smatrao favoritima... - kaže Bartomeu. 

Iako je ove sezone vratio ekipu na pobednički kolosek i ponovo ih učinio konkurentnim na svim poljima, ostanak pešića u klubu i naredne sezone daleko je od izvesnog.

- Ugovor Pešiću ističe na kraju sezone, ali sada je najvažniji plej-of Endesa lige. Radi odlično i u ovom trenutku ne želimo da pričamo o budućnosti, već o sadašnjosti - ističe Bartomeu. 

Pominjalo se kako bi aktuelni trener Žalgirisa i bivši igrač Barse Šarunas Jasikevičijus mogao da postane novi trener naredne sezone, ali Bertomeu nije želeo da priča na tu temu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading