BOSANAC PRETI ZVEZDI: Dolazimo po dva gola!

Autor:

Sport

19.08.2018

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Salcburga ovog utorka (21. avgust) igraju prvi meč plej-ofa Lige šampiona, a rival je srpski predstavnik Crvena zvezda. Gosti iz Austrije dolaze u Beograd sa željom da odnesu kući ceo plen sa "Marakane".

Fudbaleri Salzburga

Smail Prevljak, momak koji je sa dva gola doneo trijumf bikovima u sudaru sa Hartpergom rekao je da su u redovima austijskog prvaka dobro analizirali tim Vladana Milojevića.

- Teško je reći da smo favoriti u Beogradu, jer znamo da je Zvezda ekipa koju ne smete nijednog sekunda da potcenite. U Beogradu su šanse podjednake, u Salcburgu smo mi favoriti. Svim mojim igračima i meni je žao što neće biti publike. Priželjkivali smo da igramo pred Delijama, mislim da je to prednost za nas, ali iz ove perspektive je teško govoriti o nekoj prednosti u Beogradu - rekao je Prevljak za "Alo".

Napadač iz Hercegovine je otkrio da je pratio dvomeč između Crvene zvezde i Spartaka iz Trnave. Istakao je da je do trijumfa došao kvalitetniji tim.

 

 


- Zvezda je zasluženo pobedila. Ne mogu da kažem da se baš namučila, ali svaka ekipa može danas da igra defanzivno. Kad se neko povuče teško je probiti taj bunker. I mi smo imali muke sa Škendijom, nismoi h lako probili. Zvezdi će biti bolje da igra protiv nas, jer igramo otvoreno, napadački. Zadovoljila bi nas samo pobeda na Marakani. Idemo da damo gol, dva. To je prioritet - nastavio je Bosanac.

Salcburg će se na Marakani boritivi protiv crveno-belih, ali i duhova prošlosti. Austrijanci su vezali 13 pobeda, ali iz isto toliko puta nisu uspeli da dođu do Lige šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Salzburg

- Nikome nije jasno zašto iz prethodnih 13 pokušaja nismo uspeli da uđemo u Ligu šampiona. Priželjkujemo da se jednog dana kvalifikujemo. I to baš sada. Ne gledamo u prošlost, nije prijatno. Igrali smo polufinale Liga Evrope, iskusni smo, tako da smo spremni. Protiv Zvezde vidimo tu šansu - jasan je u izjavi za "Alo" Smail Prevljak.

Utakmica između srpskog i austrijskog šampiona igra se ovog utorka na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom od 21 čas (prenos je na Areni sport).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading