BILI PRED AMBISOM, ALI STIGLI DO POBEDE: PSŽ slavio u prvom kolu posle preokreta!

Autor:

Sport

18.08.2018

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Pari Sen Žermena stigli su do prve pobede u novoj sezoni. Aktuelni šampion Francuske bio je bolji od Gengana u gostima sa 1:3 posle preokreta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Pari Sen Žermena

Slutilo je na iznađenje već na startu Lige jedan, ali ipak nije PSŽ bez razloga najbolji u svojoj državi. Posle prvih 45 minuta rezultat je glasio 1:0 za Gengan. Domaćin je poveo u 20. minutu golom Roha, a u nekoliko navrata Đanluiđi Bufon je spasavao goste totalne katastrofe. Ipak, u drugom poluvremenu ulazi Kilijan Mbape i tada kreće šou.

Već u 53. rezultat je poravnao Nejmar iz penala i od tada kao da je postojala samo jedna ekipa na terenu. Neverovatni Kilijan ponovo je zasijao i pokazao sa kakvim potencijalom raspolaže. Nije omaleni Francuz bez razloga najbolji mladi fudbaler na svetu. Postigao je vodeći gol u 82. minutu, a u poslednjem (90.) postavio i konačnih 3:1 za Parižane.

Ipak, ostaje utisak da će PSŽ morati da se uozbilji ukoliko želi da odbrani trofej šampiona države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading