MISTERIOZNA PLAVA SVETLOST NA NEBU IZNAD UKRAJINE! Noć se pretvorila u dan! Bljesak nije pratila nikakva eksplozija, šta se dešava? (VIDEO)

Autor:

Svet

01.05.2024

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videli su je stanovnici Kijeva, Harkova, Sumija, Poltave i Zaporožja

MISTERIOZNA PLAVA SVETLOST NA NEBU IZNAD UKRAJINE! Noć se pretvorila u dan! Bljesak nije pratila nikakva eksplozija, šta se dešava? (VIDEO)

Foto: X/Printscreen/@Darthprophet

U noći izmeđi 30. aprila i 1. maja na nebu iznad Ukrajine uočeni su misteriozni bljeskovi, ostavljajući stanovnike u čudu.

Iznenada se pojavio intenzivan plavi sjaj iznad Harkova i nekoliko drugih regija, pretvarajući noć u dan na nekoliko sekundi.

Za sada se pretpostavlja da je ovaj fenomen povezan sa kometom ili meteorom, a zapanjeni stanovnici bili su svedoci ovog neobičnog događaja.

 

 

 


Bljesak na nebu nije pratila nikakva eksplozija, što je dodatno pojačalo misteriju oko ovog fenomena.

 

 

 

Videli su ga stanovnici Kijeva, Harkova, Sumija, Poltave i Zaporožja, čime su uzbuđenje i spekulacije dodatno pojačani među lokalnim stanovništvom.

 


 

Ovaj događaj podseća na sličan fenomen koji se dogodio 19. aprila 2023. godine, kada je meteor pao na zemlju u kijevskoj regiji.

Tada se svemirsko telo sručilo na prostor iznad Velike Dimerke, eksplodirajući na visini od oko 38 kilometara dok je preletao iznad grada Fastiva u Kijevskoj oblasti, ostavljajući stručnjake iz Međunarodne organizacije za meteore u potpunom šoku.

Ovi neobični događaji su izazvali mnogo pažnje i interesovanja širom Ukrajine, a stručnjaci će nastaviti da istražuju ove fenomene kako bi pružili odgovore na pitanja koja ih prate.

Treba podsetiti i na to da se sve ovo dešava u trenutku kada se u Ukrajini vodi rat, pa su u ovoj pojavi verovatno mnogi tamošnji ljudi videli neku vrstu opomene, znaka sa nebesa, poruku od Boga, najavu dobrih ili loših dešavanja u budućnosti ili tome slično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading