UŽAS U KUĆI: Tinejdžer posle svađe ubio majku i devetogodišnjeg brata! Policija zatekla stravičan prizor

Autor:

Svet

03.03.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato kako je policija za manje od deset minuta došla na lice mesta, ali ono što se zna je da su osumnjičenog zatekli u blizini kuće. On je odmah priveden

UŽAS U KUĆI: Tinejdžer posle svađe ubio majku i devetogodišnjeg brata! Policija zatekla stravičan prizor

Foto: Tanjug/AP

Osamnaestogodišnji Nemac iz okoline Magdeburga ubio je, kako se sumnja, posle porodične svađe majku (43) i devetogodišnjeg brata a još tri osobe je ranio.

Nije poznato kako je policija za manje od deset minuta došla na lice mesta, ali ono što se zna je da su osumnjičenog zatekli u blizini kuće. On je odmah priveden.

Prema prvim informacijama, osamnaestogodišnjak je zasad nepoznatim predmetom napao više osoba. Dve osobe su smrtno stradale. 

Još troje je povređeno, javlja Fenix Magazin.

Policajci koji su se zatekli na mestu zločina istakli su da je bilo krvi na sve strane, kao i zapomaganja ranjenih.

"Svi ljudi imaju porodične odnose jedni s drugima", rekao je portparol policije za nemačke medije.

Povređeno je još troje dece: dečak (17) i dve devojčice (13, 15). Još nije poznato zašto je došlo do svađe. Istraga je u toku, navode mediji.

Ovo je drugi slučaj za manje od 48 sati koji je potresao Nemačku.

Muškarac optužen za ubistvo žene dok je bio stacioniran u Nemačkoj kao američki vojnik pre skoro 46 godina uhapšen je u SAD, saopštili su danas nemački istražitelji.

Muškarac (66), čije ime nije objavljeno u skladu sa nemačkim pravilima o privatnosti, optužen je da je 11. juna 1978. godine u stanu žrtve izbo 35-godišnju ženu više od 30 puta, preneo je AP.

Nemačka policija je ponovo pokrenula istragu 2020. godine, preispitujući velike količine dokaza, saopštili su tužioci iz Štutgarta i policija u obližnjem Ludvigzburgu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading