ŠOKANTNI SNIMAK: Krijumčari droge napali policiju u Španiji, dva žandarma izgubila život (VIDEO)

Autor:

Svet

11.02.2024

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeno osmoro osumnjičenih u vezi sa smrtonosnim incidentom u luci Barbata

ŠOKANTNI SNIMAK: Krijumčari droge napali policiju u Španiji, dva žandarma izgubila život (VIDEO)

Foto: printskrin/X


Osmoro ljudi uhapšeno je u vezi sa incidentom u luci Barbata na jugu Španije, u kojem su dva pripadnika španske žandarmerije izgubila živote, dok su još dvojica ranjena. Na video snimku ovog tragičnog događaja, koji se odigrao u petak uveče, jasno se vidi kako gliser koji se sumnjiči da je prevozio drogu udara u patrolni čamac policije pri velikoj brzini.

 

 


Nasilni okršaji na južnoj obali Španije

Ovaj incident nije usamljen slučaj, jer je na južnoj španskoj obali došlo do niza nasilnih okršaja između policije i krijumčara droge koji pokušavaju da ilegalno unesu drogu iz Afrike. Vojna žandarmerija, koja je zadužena za patroliranje španskih luka, puteva i granica, saopštila je da su dva putnika sa glisera uhapšena, dok su trojica uspela da pobegnu.

Reakcija premijera i želje za brz oporavak

Premijer Španije, Pedro Sančes, izrazio je saučešće porodicama ubijenih žandarma, ističući značajan rad državnih bezbednosnih službi u borbi protiv krijumčarenja droge. Takođe, Sančes je uputio želje za brz oporavak ranjenim agentima, pri čemu je istaknuto da je jedan od njih van životne opasnosti i trenutno se nalazi u bolnici.

Ovo su samo neki od detalja koji su izašli u javnost u vezi sa ovim tragičnim događajem, koji je potresao špansku javnost i podsetio na ozbiljnost problema krijumčarenja droge duž obala ove zemlje.

 

 

(Tanjug)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading