"BAJDEN JE STARAC KOME JE PROBLEM DA SE POPNE UZ STEPENICE!" Vođa Huta žestoko ismevao predsednika Amerike na televiziji! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.01.2024

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je dodao da Izrael nije uspeo da postigne nijedan od svojih ciljeva u Pojasu Gaze

"BAJDEN JE STARAC KOME JE PROBLEM DA SE POPNE UZ STEPENICE!" Vođa Huta žestoko ismevao predsednika Amerike na televiziji! (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@AlMayadeenNews, youtube/printscreen/The Hill

Vođa jemenskih Huta ismejao je Bajdena u svom televizijskom govoru. Sajed Abdul-Malik al-Huti je izjavio da je Bajden starac koji ima problema da se penje uz stepenice aviona, ali ipak putuje 9.000 kilometara da bi napao one koji su želeli da stanu uz potlačeni narod Gaze.

On je dodao da Izrael nije uspeo da postigne nijedan od svojih ciljeva u Pojasu Gaze, ali da nastavlja da masakrira palestinski narod.

- Izraelski neprijatelj nije uspeo da postigne svoje ciljeve, ali nastavlja sa svojim zločinima. Tokom protekla 104 dana, počinili su preko 2.000 masakra i genocida nad palestinskim narodom - rekao je Saiied Abdul-Malik al-Houthi u televizijskom obraćanju.

 

 

On je naglasio da je rat Izraela protiv Gaze zločin, iako SAD i Britanija odbijaju da to priznaju. Lider Hutua kritikovao je međunarodne organizacije što su samo posmatrale šta se dešava u Gazi, a da nisu preduzele nikakvu konkretnu akciju da to zaustave.

Gađaćemo američke i britanske brodove

On je upozorio da će američki i britanski brodovi, zajedno sa svim plovilima povezanim sa Izraelom, i dalje biti meta jemenskih oružanih snaga u Crvenom moru.

Na kraju je napao SAD rekavši da imaju mračnu istoriju zločina protiv raznih naroda širom sveta.

- Ako Amerikanci veruju da imaju pravo da dođu sa više od 9.000 kilometara udaljenosti u naš region, kako onda mi nemamo pravo da stanemo uz palestinski narod kada su oni deo nas? - upitao je Al Huti. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading