NE MOGU MOSKVI NIŠTA! PUTIN RASKRINKAO TERORISTIČKE METODE KIJEVA I ZAPADA: Pred našim agentima nije lak zadatak, odgovor Rusije će biti jak i efikasan!

Autor:

Svet

20.12.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnjim video obraćanjem povodom Dana pripadnika službe bezbednosti, ruski predsednik Vladimir Putin naglasio je potrebu za odlučnim odgovorom na delovanje stranih specijalnih službi, koje, prema njegovim rečima, pokušavaju destabilizovati Rusiju pružajući podršku ukrajinskom režimu. Nije

NE MOGU MOSKVI NIŠTA! PUTIN RASKRINKAO TERORISTIČKE METODE KIJEVA I ZAPADA: Pred našim agentima nije lak zadatak, odgovor Rusije će biti jak i efikasan!

Foto: Tanjug/Ap

Putin je izrazio ozbiljnu zabrinutost zbog "terorističkih metoda" koje, kako tvrdi, primenjuje Kijevski režim uz podršku stranih obaveštajnih agencija, nazivajući to "praktično državnim terorizmom".

Znamo da je kijevski režim, uz direktnu podršku stranih obaveštajnih službi, otvoreno krenuo putem terorističkih metoda, zapravo državnog terorizma. To su diverzije na civilnim objektima, transportnoj i energetskoj infrastrukturi, na terorističke napade na civile, predstavnike organa vlasti i javne ličnosti - rekao je naglasio je predsednik Rusije u svojoj video poruci povodom Dana organa bezbednosti Ruske Federacije.

Posebno je istakao povećanje incidenata sabotiranja na železnici u Rusiji i napade dronovima, što se pripisuje Ukrajini od početka ruske ofanzive na Ukrajinu u februaru 2022. godine.

- Treba zaustaviti pokušaje stranih specijalnih službi da destabilizuju političku i društvenu situaciju u Rusiji - naglasio je Putin, dodajući da se to postiže snažnim i efikasnim odgovorom na pretnje.

Ruski lider je takođe izrazio poštovanje i podršku radu službi bezbednosti, ističući njihov težak zadatak u očuvanju sigurnosti države, društva i građana Rusije.

Ova poruka predsednika jasno ukazuje na odlučnost ruske vlade da suprotstavi sve pokušaje destabilizacije, te podseća na ključnu ulogu službi bezbednosti u očuvanju unutrašnjeg reda i nacionalne sigurnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading