UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Momenat kada novinar Al Džazire nalazi tela svoje SUPRUGE, SINA I ĆERKE (VIDEO)

Autor:

Svet

25.10.2023

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dahdouhova porodica je evakuisana iz svog doma u severnoj Gazi i preselila se u privremeni dom u izbegličkom kampu Nuseirat na jugu.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Momenat kada novinar Al Džazire nalazi tela svoje SUPRUGE, SINA I ĆERKE (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

 Supruga, ćerka i sin arapskog dopisnika Al Džazire, Vaela Dahdouha, nalaze se među članovima njegove porodice koji su smrtno stradali u izraelskom granatiranju njihovog privremenog doma u Gazi.

Na snimcima koje je emitovala Al Džazira Arabik, vidi se Dahdouh kako odlazi da vidi tela svojih voljenih u bolnici. Glavni urednik Al Džazire potvrdio je da je dopisnik Vael Dahdouh izgubio suprugu, sina i kćerku u izraelskom avionskom napadu na kuću u kojoj su se sklonili.

 

 

Govoreći iz Gaze, Vael Dahdouh je izjavio da su izraelske snage ciljale njegovu porodicu na jugu pojasa Gaze, nakon što su napustili svoj dom na severu Gaze.

"Ono što se upravo dogodilo je jasno; to je deo kontinuiranog ciljanja žena i dece u Gazi. Upravo sam izveštavao o izraelskim napadima koji su ciljali područje Nuseirata. Znali smo da nas izraelska okupacija neće ostaviti bez kazne", dodao je.

Dahdouhova porodica je evakuisana iz svog doma na severu Gaze nakon izraelske naredbe da napuste područje i preselila se u privremeni dom u izbegličkom kampu Nuseirat na jugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading