MAFIJAŠKI OBRAČUN?! UBIJEN BIVŠI ŠEF POLICIJE! Pod punom opremom sa fantomkama ga likvidirali dok je vozio biciklu - ćerka neutešna, RONI SUZE! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je hitno prevezen u bolnicu, ali nažalost, preminuo je od povreda.

MAFIJAŠKI OBRAČUN?! UBIJEN BIVŠI ŠEF POLICIJE! Pod punom opremom sa fantomkama ga likvidirali dok je vozio biciklu - ćerka neutešna, RONI SUZE! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Policija

Andreas Probst (64), bivši šef policije Los Anđelesa, tragično je preminuo nakon što ga je udarilo i ubilo vozilo tokom njegove jutarnje vožnje biciklom 14. avgusta oko 6 sati ujutru na putu Nort Tenaja u Las Vegasu.

Nakon incidenta, 17-godišnji vozač je uhapšen, a kasnije je policija u utorak uveče uhapsila i još jednog tinejdžera, koji je navodno snimio podrugljivi video snimak kobne nesreće. Obojica se sada suočavaju s optužbama za ubistvo.

 

 

Policija Las Vegasa je povezala ova dva tinejdžera s najmanje tri saobraćajna incidenta koja su se dogodila tog jutra 14. avgusta. Prvo su udarili vozilom 72-godišnjeg muškarca na biciklu (na sreću, nije povređen), a zatim i Probstovu nesreću. Na video snimku čuje se kako jedan od tinejdžera pita "Spreman?" pre nego što su udarili bivšeg šefa policije. Onda sledi šokantni trenutak kada je Probst bačen s bicikla na šoferšajbnu vozila.

Probst je hitno prevezen u bolnicu, ali nažalost, preminuo je od povreda. Zamenik šefa policije Nik Farez opisao je video snimak snimljen u ukradenom vozilu kao "užasan" i "kukavički čin". Okružni tužilac okruga Klark, Stiven Volfson, izjavio je da planira prenijeti slučaj na sud za odrasle.

Ćerka pokojnog Probsta, Tejlor, izrazila je devastaciju porodice zbog "besmislenog ubistva" svog oca, opisujući ga kao "čoveka od časti".

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading