LJILJANA I DECA SU BILI U SEKTI? Meštani Vlaškog Dola u šoku nakon jezivog ubistva: Čekali su da Steva zaspi, a onda... UŽAS (FOTO/VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko od komšija Vlaškog Dola nema reči hvale za Ljiljanu i njenu decu, koji se sumnjiče da su ubili Stevana.

LJILJANA I DECA SU BILI U SEKTI? Meštani Vlaškog Dola u šoku nakon jezivog ubistva: Čekali su da Steva zaspi, a onda... UŽAS (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ, Shutterstock

Ubistvo u Vlaškom Dolu

Telo muškarca Stevana A. (56) iz Požarevca pronađeno je juče u šumi na području Kučeva, a njegova supruga Ljiljana J. priznala je krivicu u Višem javnom tužilaštvu. Za zločin su osim nje osumnjičeni i ćerka Anita A. i sin Marko A. ubijenog.

Kako se nezvanično saznaje od meštana Vlaškog Dola u kom su živeli, Ljiljana J. je ubila žrtvu, isekla njegovo telo i uz pomoć dece ga bacila ga u šumu udaljenu 60 kilometara od sela.

Komšija Stevana A., Mirosla Radovanović, kaže za portal Republika.rs da se za zločin saznalo tako što je rođak Neša prijavio da mu se Steva ne javlja na telefon. Onda je nađeno telo u šumi.

Prema rečima meštana Vlaškog Dola, u kući nema krvi, pa oni sumnjaju da Stevan nije ubijen iz pištolja. Kako su čuli, oružje koje je on legalno posedovao je nađeno u sefu pod ključem.

- Sumnjamo da su mu sipali sedative u piće da što pre zaspi, a onda ga ugušili jastukom na spavanju - kažu komšije i dodaju da je krevet nađen spaljen.

Niko od komšija nema reči hvale za Ljiljanu i njenu decu.

- Sve govori da su bili u sekti. Pre 8 uveče nikad nisu izlazili iz kuće. Ni sa kim ni reč ne bi progovorili. Uvek u crnom i sa navučenim kapuljačama. Uvalili su mu se u kuću 2020. kad je krenula korona. On ih je izdržavao, dao im je da budu tu - kažu komšije.

Prema njihovim rečima, u subotu prošlu kad je došao iz Austrije, gde živi i radi, hteo je da padne u nesvest od sramote. Po kući smeće i smrad, okolo kuća zarasla u rastinje. Pozvao je rođaka da mu zakaže košenje, a onda se danima nije javljao na telefon.

Rođak Neša ispričao nam je da je Steva bio nedostupan od ponedeljka. Tada je rođak prijavio nestanak, a ubistvo je otkriveno u četvrtak.

Komšije kažu da su se njih troje danima pravili ludi i da su Stevin leš držali u kući danima, onda ga odneli u šumu.

- Tada je policija banula, žene su sve priznale i na poligrafu - zaključuju komšije.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading