OBOREN AVION RUSKE VOJSKE KOD VORONJEŽA?! Objavljen jeziv snimak pada letelice, ratni reporteri optužuju za napad grupu Vagner!

Autor:

Svet

24.06.2023

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Internetu su se pojavili snimci navodng obaranje aviona Oružanih snaga Rusije,a reporteri tvrde da je vojsku napala grupa Vagner.

OBOREN AVION RUSKE VOJSKE KOD VORONJEŽA?! Objavljen jeziv snimak pada letelice, ratni reporteri optužuju za napad grupu Vagner!

Foto: Printscreen

Snimak pada letelice

Ruski radni dopisnici tvrde da je avion transporter An-26 ruske vojske danas oboren u Voronješkoj oblasti.

Na društvenim mrežana pojavili su se snimci navodng obaranje aviona Oružanih snaga Rusije od strane pripadnika grupe Vagner.

Takođe, pojavile su se informacije da Vagnerovi borci u Voronježu navodno preuzimaju kontrolu nad svim vojnim objektima, javlja Reuters pozivajući se na ruski bezbednosni izvor.

 

 

Antonov An-26 je transportni avion, srednje nosivosti. Razvijen je u okviru biroa Antonova, a proizveden je u kijevskoj fabrici aviona u Sovjetskom Savezu. Ovaj avion je prvenstveno osmišljen za vojne potrebe. 

An-26 je dvomotorni avion, s mogućnošću transformacije u putničku i druge namene. Opremljen je s dva turboelisna motora Ai-24VT, snage 2h2800 ph i jednim dopunskim turbomlaznim motorom Ru-19-A300.

Reprojektovanjem zadnjeg dela trupa, obezbeđen je veliki otvor s utovarno-istovarnom rampom i presorizovanim (hermetizovanim) - kabinom pod pritiskom - prostorom za teret. Preko utovarno-istovarne rampe se mogu istovarati (desantirati) ljudi (padobranci) i teret i u toku leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading