BESKUĆNIK PRATIO DEVOJČICU I BAKU, POKUŠAO DA OTME DETE: Zgrabio ih kad su ulazile u kuću, horor usred dana! (VIDEO)

Autor:

Svet

20.06.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatičan trenutak kada razbojnik beskućnik izvlači 73-godišnju baku i njenu unuku iz njihovog doma snimljen je na video snimku.

BESKUĆNIK PRATIO DEVOJČICU I BAKU, POKUŠAO DA OTME DETE: Zgrabio ih kad su ulazile u kuću, horor usred dana! (VIDEO)

Foto: Twitter

Starija žena i njena unuka (15) divljački su napadnute ispred vrata svog doma juče oko 17.30 na trgu Plas D'Europe, u srcu Bordoa, kada su krenule da uđu u kuću.

Naime, kao što se može videti i na snimku koji je u kratkom roku postao viralan na društvenim mrežama, nakon što su otvorile vrata muškarac se ušunjao i zaglavio nogu između vrata kako bi sprečio da ih baka zatvori, a onda je njih obe povukao na ulicu.

 

 

Čovek je zgrabio devojčicu sa zemlje, najverovatnije u pokušaju da je otme, pa je potrčao za njom, ali je ona uspela da dotrči nazad do svoje bake, a porodični pas se tada pojavio na vratima.

Osumnjičenog su nekoliko sati kasnije konačno uhapsile ekipe Brigade za borbu protiv kriminala.

Prema izvoru upoznatom sa slučajem, uhapšeni je beskućnik Francuz rođen 1993. godine, sa oko dvadesetak krivičnih dela u dosijeu.

PRIVEDEN ZBOG OTMICE

On je priveden zbog nasilničkog ponašanja i pokušaja otmice, preneo je CNews. Otvorena je istraga radi utvrđivanja motiva i okolnosti ovog napada.

Snimak su podelili brojni francuski političari na Tviteru, izrazivši šok zbog napada koji se desio usred dana i to u centru velikog grada poput Bordoa.

Ovaj napad je usledio 12 dana nakon što je Francusku, a i svet, zaprepastio divljački napad u mestu Ansiju, kada je migrant u parku punom decem nožem napao mališane i tom prilikom povredio ukupno šest osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading