TAJ DOGAĐAJ ĆEMO OBELEŽITI KAKO I DOLIKUJE - PALJBOM! Medvedev odreagovao na vest da Nemci planiraju gradnju fabrike tenkova u Ukrajini!

Autor:

Svet

04.03.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako Fric (uvredljiv naziv za Nemce tokom Drugog svetskog rata u SSSR) stvarno odluči da gradi (iako su oni pragmatični ljudi), čekamo sa nestrpljenjem, rekao je Medvedev.

TAJ DOGAĐAJ ĆEMO OBELEŽITI KAKO I DOLIKUJE - PALJBOM! Medvedev odreagovao na vest da Nemci planiraju gradnju fabrike tenkova u Ukrajini!

Foto: Tanjug/AP

Izgradnju fabrike tenkova u Ukrajini, ako do toga dođe, obeležićemo počasnom paljbom "kalibara", poručio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

On je reagovao na vest da nemački koncern "Rajnmetal“ pregovara sa Kijevom o izgradnji fabrike tenkova u toj zemlji.

Komentarišući vest o tome, Medvedev je rekao da se radi primitivnom trolovanju kijevskog režima.

- Ako Fric (uvredljiv naziv za Nemce tokom Drugog svetskog rata u SSSR) stvarno odluči da gradi (iako su oni pragmatični ljudi), čekamo sa nestrpljenjem. Takav događaj će biti obeležen kako dolikuje, počasnom paljbom "kalibara i drugih pirotehničkih sredstava“ - napisao je on na Telegramu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading