DA LI SMO NA KORAK OD SUDNJEG DANA!? U Rusiji se spremaju da sutra pripoje deo ukrajinske teritorije, Zelenski najavio ŽESTOK ODGOVOR i sazvao hitan sastanak!

Autor:

Svet

29.09.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sazvao je za sutra hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine, dok je Putin najavio aneksiju četiri ukrajinske teritorije.

DA LI SMO NA KORAK OD SUDNJEG DANA!? U Rusiji se spremaju da sutra pripoje deo ukrajinske teritorije, Zelenski najavio ŽESTOK ODGOVOR i sazvao hitan sastanak!

Foto: Tanjug/AP

- Predsednik Volodimir Zelenski sazvao je hitan sastanak Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine za sutra. Dnevni red i ostali detalji biće naknadno objavljeni - objavio je na Fejsbuku portparol ukrajinskog lidera Sergej Nikiforov, preneo je Unian.

Kremlj je ranije danas saopštio da će ruski predsednik Vladimir Putin sutra na ceremoniji u Moskvi potpisati dokumenta o pristupanju Rusiji ukrajinskih teritorija na kojima je održan referendum.

Inače, na ruskoj državnoj televiziji "Rossya 24" na desnom delu ekrana istaknuto je odbrojavanje do aneksije četiri teritorije Ukrajine koje je najavljeno za sutra u 15 sati u Kremlju.

 

 

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski upozorio je danas Rusiju da sledi "veoma oštar" odgovor Kijeva ukoliko Moskva pripoji četiri ukrajinska regiona nakon održanih referenduma na tim teritorijama.

- Glasovi su bezvredni i ne menjaju realnost. Teritorijalni integritet Ukrajine biće vraćen. I naša reakcija na priznanje rezultata od strane Rusije biće veoma oštra - rekao je Zelenski.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

29.09.2022 21:45

Zelenski ima da izvadi pracku i pobije sve ruse 😂🤣😂